Trening/Velvære

Tips til helgen

8. August 2015

Hei helg!

1. Plukk solbær! Nå er de sjokkmodne. Vi har høstet oss inn til vinteren med bærene som er proppfulle av antioksidanter. De er gode over havregrøten til frokost og som sunn supplering på cottage cheese. Putt dem i fryseposer med zip, så blir de enkle å ta ut- inn-ut-inn av kjøleskap og fryseboks. Tenk langsiktig! Dette er gratis ungdomskilde, dere!

Har du ikke busk, kjenner du noen som har. Garantert.

 

 

 

2013-07-14 05.22.58

2. Bak brød!

Jeg er jo ingen Martha Stewart, men jeg har funnet en biohacking metode som funker. Jeg kjøper rask poseblanding som jeg så pimper opp med diverse superfrø som linfrø, sesamfrø, hampfrø og til slutt litt Himalayasalt. Glem Baker Hansen etter dette! Billig og godt. Do it!

Og til fun fact info: Har du kjæreste kommer han til å bli så glad at du har han rundt lillefingeren denne dagen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply