Reise/Eventyr

Nydelig på Norefjell

11. October 2015

_B9B1360

Processed with VSCOcam with b3 preset

 

For en herlig helg jeg har hatt.

Nå er det søndag og jeg er fortsatt på Norefjell.

Jeg har ladet batteriene mine, gjort yoga, spist deilig mat, unnet meg en massasje på spaet (gjett om de var dyktige!) og kost meg med venner og nye, fine bekjentskaper.

Stemningen var så god at jeg føler meg faktisk bedøvet av lykke, i skrivende stund. Så fine mennesker jeg har møtt! Og jeg trengte virkelig gjøre litt yoga nå. Jeg fikk den “Yoga High” følelsen alle snakker om. Nå går jeg rundt og vil klemme på alle jeg ser. Sier mye “oh så koselig” og føler meg rørt og ydmyk og glad og yoga high.

Foredraget mitt gikk veldig fint, og jeg håper mange ble inspirert til å reise ut i verden. Yoga eller ei. Hakuna matata!

Norefjell Spa  Resort er Disney Land for den utbrente kvinne, en utopi for familien og en perle for par. Her kan du virkelig gjemme deg bort og bare nyte natur, interiør og spa.

Jeg skal nok tilbake hit og jage vilt i langrennsløypene til vinteren.

Her ser dere noen bilder fra yogaweekend på Norefjell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helo goodiebag!

Tusen takk til Run & Relax og Vibeke Klemetsen som ville ha meg meg, og til Norefjell Spa Resort– mine batterier lyser nå grønt. De er ferdigladet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke tenk så mye på fortida. Ikke drøm om fremtida. Men fokuser på øyeblikket. Det sa Buddha.

Og hei- jeg nyter nået.

( Til info: Jeg fikk reise og opphold dekket. Hvis du i det hele tatt finner denne informasjonen viktig. Men det er riktig å opplyse om slikt. )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply