Friluft/Fashion

Ukas Sporty Tips: Kosekjole!

18. October 2015

IMG_3285 kopi

Denne denimblå maxikjolen fra det norske merket Close to my heart er laget i 100%  myk merinoull. Den smelter på kroppen!

Jeg styler den til et belte rundt midjen og en skinnjakke når jeg skal på Løkka. Når jeg er i Lærdal blir det au naturel iført Birkenstock eller raggsokker.

Jeg var så heldig og møtte designeren, Siv Katralen,  i Nepal for et par måneder siden. Der fikk jeg sett, følt og erfart hvordan produksjonen foregikk. Den historien kommer snart i et magasin, så jeg vil ikke røpe noe før saken er på trykk.

Men noe fra turen kan du likevel lese HER.

Høstherlig kosekjole? Check!

(Kjolen på bildet er lånt.)

 

p.s. Gjett hvor jeg er på vei akkurat nå!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply