Friluft/Fashion

T-shirt til godt formål

21. October 2015

IMG_3951

#produktomtale

4.000 skoler i Nepal må gjenoppbygges etter jordskjelvet som rammet Nepal denne våren.

Les mer om min reise til Katmandu HER. 

Kjøp en  t-skjorte på www.livealifeinmotion.com og støtt arbeidet med å gjenoppbygge en skole.

80 kroner pr. solgte t-skjorte går til formålet!

DSCN5797

 

Eventyrer Ingvild Ytreland (38) står bak den Nepal-vennlige nettsiden og de fine t-skjortene.  Hun arrangerer i tillegg yoga-trekkingturer til Nepal.

Da jordskjelvet rammet Nepal 25. april i år satt Ingvild i teltet sitt i Everest Basecamp.

–  Jeg  var i Nepal for å forsøke meg på å klatre verdens høyeste fjell Mount Everest. For andre året på rad måtte jeg avbryte Everest ekspedisjonen på grunn av en stor ulykke på fjellet. Siden jeg bruker mye av tiden min i Nepal var det naturlig for meg å bli igjen og få en oversikt over situasjonen. Jeg reiste rundt i Nepal i to måneder etter jordskjelvet for å se på ødeleggelsene og kartlegge hvordan jeg kan bidra i gjenoppbyggingen av Nepal på best mulig måte.  Nå planlegger jeg å samle inn penger til skolebygging.

 

Hva er intensjonen med din blogg?

Å bidra til arbeidsplasser og økt sosial velstand i Nepal ved å profilere turer til Nepal og produkter fra Nepal.  Jeg ønsker også å inspirere de som leser bloggen til å leve livene sine mer slik de ønsker å leve dem.

 

Sjekk ut bloggen Live a life in Motion

 

24. oktober arrangerer hun fest på Klatreverket og billettene herfra går til skolebarn i Nepal. Les mer om eventet HER.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply