Friluft/Fashion

Ukas Tips: Retroanorakk

7. November 2015

IMG_0132

 

Dagens plagg er anorakken.

Husker du din første anorakk? Jeg kan dessverre ikke huske min- og det føles litt underlig.

Retro er kontemporært anno 2015.

Sjekk ut denne klassikeren jeg har fått til test av produsenten:

Fjellreven High Coast Wind Anorakk Dame veier kun 243 gram. Den retrostilige anorakken er pakkbar og beskytter mot kald vind. Den er laget i vokset stoff i polyamid og økologisk bomull, som er vannavstøtende og tørker raskt om det skulle bli vått. Jeg digger retrostilen i lett materiale.

IMG_0133

 

Fjällreven har hipsterstatus i storbyene og oser av kulturkapital. Blant fjellfolk har merket ikonstatus.  Som du ser på bildet er anorakken litt skrukkete, men det skyldes kun fordi jeg har hatt den i topplokket. Vi har jo det folk flest kaller en bedriten sommer med mye snø, men jeg elsker snø, så jeg er glad.

Ta så testen:

Er skinnmerket med revelogoen intakt betyr det at eieren er hipster. Er skinnmerket slitt, betyr dette en hardbarka fjellfyr.

 

IMG_0167

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stine 7. November 2015 at 11:20

    Elisa, jeg digger deg! Takk for supre innlegg selv om du har vært langt borte og opptatt med helt andre ting. Av instragram kan det tyde på at du nådde toppen, og jeg ville bare gratulere så mye! Det er en fantastisk lykkefølelse å nå sine mål. Kos deg videre på reis og god tur hjem. Klem

  • Leave a Reply