Trening/Velvære

Les en bok i kveld. Legg fra deg telefonen!

10. November 2015

The Great Gatsby hadde ukuttede bøker i sin hylle for å ose av kulturkapitalisme. Det var før vår digitaliserte tilværelse med nedlastinger av bøker, blogg og apper.

Jeg heier på print og spesielt bøker.

Dessverre er jeg blitt helt Netflix junkie og må seriøst ta meg sammen.

Hyllene mine er jeg glad i. Så hvorfor ikke bruke dem? Klappe igjen maskinen?

Dagens tips:

Legg vekk alt som starter på I (pad, phone ol) og finn fram en god gammal klassiker. Tenn et duftlys for stemningens skyld, kanskje et glass rødt og kryp under et teppe. Du vil garantert få harahjerte de første minuttene, men så vil forhåpentligvis roen senke seg. Gjør den ikke det, bør du kanskje vurdere å låse alt som starter med I (pad, phone ol) på loftet. Eller laste ned en meditasjonsapp. (!)

 

2013-08-29 06.55.59

 

Duftlyset Replica fra Maison Martin Margiela etterlater et hint av sigarlukt og arganolje. Den er maskulin og trygg. Kveldens fangst av bøker omfatter spenning, erotikk, estetikk, meditasjon og eventyr.

#koselig

2015-03-31 19.57.47

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Therese 11. November 2015 at 09:43

  Jeg ble veldig inspirert av dette innlegget, det er altfor lett å havne i tv-koma. Så i går bestemte jeg meg for å prøve en tvfri kveld. Da jeg kom hjem fra jobb gikk jeg en lang tur med hundene, for deretter (når klokken var rundt 18) sette meg i sofaen med en god bok. Resultatet; jeg våknet på sofaen halv to i natt! Haha, og det verste er at det er en veldig fin bok, så jeg kan ikke skylde på den heller!

  • Reply Elisa Røtterud 11. November 2015 at 13:14

   Nå ble jeg veldig glad! Ønsker deg en fin #offline dag, Therese!

 • Reply Annik 19. April 2016 at 09:10

  Ah! Erlend Loe er det! Fakta om Finland ❤️ Fantastisk bok!

 • Reply Sophie 17. November 2016 at 02:04

  Love books!! I want to read “Into Thin Air”!! :o)

 • Leave a Reply