Trening/Velvære

Derfor er rødbeter bra før trening

21. November 2015

I samarbeid med Super-Nature. 

Jeg liker å lage en skikkelig strategi når jeg har et treningsmål. Det er litt av moroa. Da sitter jeg og skriver lister og funderer mye på hvordan jeg skal trene og hva jeg kan spise for å komme i form. Dette er en del av min mentale treningsprosess.

Nå trener jeg meg sakte opp mott trekkingsesongen i fjellet. Og jeg sykler mye og trekker dekk. Jeg har intet konkret mål den neste måneden, men mening har jeg alltid: Meninga nå er å ha det gøy i naturen.

På min dagsplan er det ALLTID en juice med rødbeter.

Jeg kaller denne juicen for Elisas Sportsjuice og jeg sluker den en time før trening.

I følge eksperter gir rødbeter mye energi. Og det trenger du før trening!

 

 

Super-juice_3
Super-juice_4

Elisas Sportsjuice:

3 Rødbeter

1 Appelsin

Ingefær

1 ss Lechitin 

1 ts Supernature Purely Greens Max

 

Lechitin er kort fortalt en kilde til et B-vitamin som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Lechitin bidrar til en sunn hukommelse, fettforbrenning, hjernefunksjon og leverfunksjon.

Les mer om Lechitin HER.

Supernature Purly Greens Max er et supermatkompleks med supergress, alger, utvalgte frukter, grønnsaksekstrakter og urter. Den gir deg et bredt spekter av vitaminer, mineraler, sportsstoffer, enzymer og protein. Den er rik på næring som kan gi ekstra energi!

Les mer om dette HER. 

 

Super-juice_2
Super-juice_1

Jeg drakk denne juicen hver dag før Birken i flere måneder. Det holder nok ikke å komme i form av å juice- men ved siden av et aktivt hverdagsliv, har jeg troen på at dette funker. Det funker i alle fall for meg.

 

Håper vi ses i naturen!

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Laila 9. March 2017 at 22:54

    Hei! Ser du skriver at du bruker 3 rødbeter. Det hørtes mye ut, hehe. Hvor mye juice gir det? Hvordan er den på smak?

  • Leave a Reply