Friluft/Fashion

Fra Gore Tex til Galla

24. November 2015

Den årlige kjendisgallaen til Se og Hør er en herlig symbiose av glam som møter usannsynlige treff av mennesker. Når du har Elin Hagen på din venstre side og Linni Meister på din høyre- er regnbuen komplett.  Jeg nøt hvert eneste sekund av det glamorøse arrangementet og koste meg skikkelig.

For anledningen hadde jeg lånt kjole av den norske designeren Karina Kjenner Titze bak merket Undorn. Hun lager fantastiske kreasjoner! Prinsessetransformasjonen ble komplett av  Corinne fra Wicked House som sminket og gjorde hår. Tusen takk for at dere forvandlet meg! Snakk om metamorfose.

For jeg har ikke sett slik ut den siste tiden. Jeg har sett slik ut:

2015-10-29 06.20.28

 

Folk er flinke til å trylle. Tusen takk for lån og hjelp!

Lurer du på hvorfor jeg har vært så stygg- bør du følge med neste uke. Da kommer min dagbok fra eventyret mitt i Himalaya, Nepal. Og denne gang holdt ting på å gå virkelig galt. Jeg har ikke vært klar for å skrive om turen før nå. Eller før neste uke. Ja, jeg håper jeg er klar neste uke.

Men fra galt til galla igjen.

Her er jeg med jentene mine. Ingeborg og Lise. De er så herlige at selv en deilig bløtkake hadde blitt flau.

Processed with VSCOcam with b3 preset

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stine 24. November 2015 at 17:43

  Du var virkelig flott i den kjolen!
  Forstår du ikke har orket å skrive om turen enda. Når du gjør, så gleder jeg meg til å lese. Det er en tur som står høyt på min liste.
  Ha en fin tirsdags kveld 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 24. November 2015 at 18:03

   Kjære Stine. Tusen takk for fine ord. Nå ble jeg glad.
   Ama turen er tøffere enn jeg trodde- det kan jeg “avsløre” i første omgang:) Stor klem

  Leave a Reply