Friluft/Fashion

Aktiv ferie? Disse skoene velger du.

28. November 2015

#samarbeid

Enten du skal til Gran Canaria for å løpe og vandre litt i fjellene der eller til Nepal eller Lærdal- gode, lette sko når du skal bevege deg er essensielt. Selv når du skal fly langt og har en lang transit- føles det godt med lette, gode såler.

Jeg testet ut en rekke sko før jeg satte kursen mot Nepal. Hvilke sko skulle jeg velge til byvandring i Katmandu?

Denne modellen heter LYKKJA W fra Viking Footwear med Gore Tex membran. En lett sko som er gull til byvandring og sightseeing, flyreisen og lette fotturer.

2015-09-20 11.47.23

En annen skomodell jeg testet var Rondane fra Viking Footwear.

DSC_7297

 

DSC_7268

 

DSC_7278

Denne superlette fjellskoen oser av Katmandu-eventyr. Den føles veldig lett på foten, god såle og solid støtte rundt anklene.

Jeg valgte Rondane på beina. Jepp, disse er noe varme til flyreisen- men ta på og med ullsokker og kast skoene på hylla under reisen.

Tips: Blodsirkulasjon er viktig under lange flyreiser. De klassiske flystrømpene du får kjøpt på apotek, gir ikke god støtte. Kjøp kompresjonsstrømper! 2XU har gode varianter, til noe høyere pris, men kvaliteten er bedre. Jeg har hatt mine i over ett år og flyturene har vært mange.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply