Trening/Velvære

De beste produktene til vintervakker hud

3. December 2015

Jeg ønsker deg en herlig fuktboostende dag!

Jeg reiser mye- men sikker ikke så mye som du tror. I går fikk jeg et drømmeprosjekt som kombinerer reise med jobb, og jeg er så glad og ydmyk.  Dette har jeg drømt om i mange år! Jeg kan ikke fortelle hva det er riktig ennå, men jeg skulle tro du har annet å tenke på.

Som huden din? For min hud er alarmerende tørr akkurat nå.

Under mitt kalde og vanvittige eventyr i Himalaya, som du får lese om neste uke, fikk huden min en prøvelse. Det var ikke akkurat huden jeg tenkte på da jeg dinglet nesten 7000 moh over bakken, men jeg fikk en god anledning til å teste ut produkter som  skal fungere i kulda.

Disse ble mine favoritter:

Eight Hour Cream Skin Protectant fra Elizabeth Arden gir meg en fuktboost om natta. Den er optimal som kuldekrem.

 

 

Processed with VSCOcam with m2 preset

SPF er viktig om vinteren grunnet UVA- strålene. Denne BB-kremen fra Kiehl’s gir fukt og en fin, matt finish. Du trenger kun litt blush etterpå.

Processed with VSCOcam with m2 preset

Te-pads fra Zo Skinhealth by Zein Obagi er gull på reise. Boksen veier lite og her får ansiktet en skikkelig rens med eksfolierende effekt. Husk nattkrem etterpå! Sliter du med kviser, er denne en god kamerat.

Processed with VSCOcam with m2 preset

Denne lille tuben fra samme merke nevnt ovenfor, er gull på tur grunnet størrelse og eksfolierende effekt. Husk å rense ansiktet hver kveld!

Processed with VSCOcam with m2 preset

Lancôme sin Soleil Bronze gir en solkysset hud og er blitt mitt favorittprodukt av dem alle. Ser jeg grå og sliten ut, skinner jeg som en imøtekommende solgudinne av denne. Selv om den har høy faktor, tetter den ikke porene dine. Godt dufter den også! Du føler du er på Maldivene og ikke i Maridalen.

 

Jeg har fått produktene til test.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply