Reise/Eventyr

Eventyret i Nepal- starter i dag

11. December 2015

IMG_3568

 

Når du leser dette, later vi som jeg er i Nepal. Men jeg sitter hjemme på Grefsenkollen- eller faktisk befinner jeg meg på et hemmelig oppdrag på Gran Canaria. Jeg har vel akkurat stått opp når dette blir publisert. Bare så du ikke tar meg i løgn.

Jeg har vært på eventyr. Mitt livs eventyr! Jeg har vært totalt #offline.  Og jeg er fortsatt sliten, overrasket og småsjokkert. Rare greier Jeg må bearbeide turen min . Men dere skal få alt fra begynnelsen…

Jeg har vært i tynn luft.

LES mer om tynn luft fra forrige eventyr  HER.

LES mer om Katmandu HER.

Les mer om norsk design i Nepal HER.

IMG_3570

Før jeg dro hadde jeg mental trener, personlig trener og til og med en kostholds ekspert. Jeg var så totalt forberedt. Jeg gledet meg! Og jeg tenkte aldri over farene. For det skulle jo ikke skje meg.

Det eneste jeg skrev i dagboka på flyet, lettere brisen og litt pillefjern av flyskrekktablettene mine, var en huskelapp med innkjøp jeg skulle gjøre i Katmandu:

 • Kortstokk
 • Tisseflaske
 • Drikkeflasker
 • Trekk til drikkeflaske
 • Batterier til hodelykt
 • Ullsokker
 • Våtservietter

IMG_3589

 

Denne uken skal jeg gi dere min dagbok fra eventyret mitt i Nepal.  Jeg skal gi det et forsøk.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miriam 11. December 2015 at 20:04

  Elise aka Rambo Budeia! Jeg bøyer meg i støvet, faen du er rå! Du gir meg hjerteklapp!! Gleder meg veldig til å høre om dette fantastiske eventyret!

  • Reply Elisa Røtterud 12. December 2015 at 09:41

   hahaha. Rambo budeia- den likte jeg. Men jeg skal love deg at Simen, my man, ikke er helt enig. Jeg som er så mørkeredd, har flyskrekk og tenker på skumle snømenn. Stor klem, Miriam!!

 • Reply RIKKE 12. December 2015 at 17:44

  Så spennede å lese om dette! Jeg lurte litt på de, heh.. flyskrekktablettene, finnes det faktisk?? Vil ha!! 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 13. December 2015 at 09:35

   Heia Rikke!
   De pillene finnes- men jeg vil ikke akkurat reklamere for piller her, da jeg ikke er lege:) Hør med din fastlege! Det finnes milde tabletter som gir deg dyp-dyp søvn og roer nervene. Vi ses i lufta!:)

  Leave a Reply