Friluft/Fashion

Vinterens fineste dunjakke

6. January 2016

Planlegger du en tur til alpene i år? Da vil denne jakken være midt i blinken!

 

Det norske merket Fleischer Couture har spesialisert seg på fasjonabelt yttertøy og beviser det med denne flotte jakken. Pen passform, isolerende og frisk farge! Synes du blått er for mye, kommer den også i svart.

 

5

Denne Yves Klein blå jakken med gullfargete glidelåser signaliserer fashion og sport. Jeg er stor fan av Fleischer Couture og må etter loven markere dette som #produktomtale. 

7

Og som det ikke var nok: Designerne Thea og Maja skaper også deilig undertøy  i ull og silke. Jeg bruker mitt til jobb som til fjells. Pen passform og myke materialer.

Les innlegget mitt om Fleischer undertøyet HER. 

Kampanjebildene for vinteren har jeg stylet hjemme hos meg og ved Linderudkollen. Den nydelige modellen Pia er bare så heit på bildene som er tatt av Anthony Huus.  DET var en morsom dag på jobb jeg sent vil glemme.

Se selv!

3

 

1

 

 

6

 

Sjekk ut @fleischercouture på Instagram!

Og et aller siste tips:

Har du lyst til å komme deg til fjells- få fine turer og bli inspirert-  sjekk ut min 6-siders reportasje i månedens utgave av Shape Up!

 

IMG_1968-kopi

 

Processed with VSCOcam with j4 preset

Nå skal jeg gå å snyte meg. Jeg er tett i topplokket. Fortsatt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply