Trening/Velvære

Jeg kårer vinterens beste ansiktsprodukter!

24. January 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg får så ufattelig tørr hud om vinteren at jeg ler når jeg ser meg i speilet etter en forfriskende langrennstur.

Jeg mener fortsatt at naturen gir den beste gløden til ansiktet, men ikke umiddelbart etter en 4-mils tur i 16 minus.

Jeg får sprukken hud rundt øynene, og øynene mine ligger på en måte klistret sammen langt opp i hodet av kulde. Huden min har sprekker og skriker som den har sett et spøkelse. Jeg ler så tårene triller når jeg ser meg i speilet.

Til tross for at jeg etter lovverket må markere at jeg har fått disse produktene til test- står jeg inne for det jeg nå skal skrive:

Dropp alt annet! Dette er noe av det beste jeg har testet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en varm dusj og vask tar jeg på et tynt lag med  Refine Cellular Peeling Gel fra Doctor Babor.

Dette er en høykonsentrert AHA-peelinggel som gir intensiv eksfoliering med fruktsyrer og effektiv beskyttelse med antioksidanter. Det står at en bør bruke denne i 10 minutter, men jeg tar et tynt lag som jeg sover med om natten. Har du sensitiv hud, bør du ikke gjøre dette.

Når jeg står opp dagen derpå STRÅLER huden min! Det er som jeg har vært hos hudpleieren. Selv min kjæreste ser forskjell. Og han ser aldri når jeg har klippet håret, for eksempel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fortsetter: Nå har jeg liksom stått opp og det er en ny dag som venter.

Først tar jeg på et tynt lag med Derma Cellular Vitamin C-Booster som forsterker en sunnhetsfølelse. De røde flekkene etter kulda er for lengst forsvunnet og jeg ser nå på en jevn og fin hudoverflate. Ikke bare ser jeg yngre ut, men denne har også fjernet mine acne-problemer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deretter tar jeg på et tynt lav med kuldekrem. Denne tetter ikke porene, slik at huden får puste gjennom dagen. Er du på budsjett, kan du droppe denne og heller gå rett over til BB-creamen.

Jeg avslutter så min hedonistiske alenetid med BB-cream Skinovage, Advanced Biogen:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare har denne SPF 20 som er fint som beskyttelse mot UVA-stråler.  Men den etterlater en naturlig glød der fregnene mine synes. Jeg enser en liten følelse av perlemor i konsistensen- siden huden gløder gledelig.

 

Ja, dette ble en del superlativer.

Men av og til er det lov.

 

XOXO

Elisa

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply