Trening/Velvære

Sunne helgefavoritter

12. February 2016

#samarbeid

 

2015-09-09 16.26.17-kopi

  1. Aloe Vera 40X dråper fra Supernature.  Jeg tar noen dråper av disse i vannflasken min. Da smaker vannet bedre, gøyere og dermed bøtter jeg nedpå. Dessuten er dråpene: Immunstyrkende,  godt for fordøyelsen, lindrende for irriterte slimhinner i tarmsystemet,  avgiftende og helende.

 

IMG_2700

2. Deilig mat og sunn drikke + ekkel shot og inspirerende reisebok.

Essentially Juice kjøper jeg når jeg ikke juicer selv. Disse smaker så utrolig godt at jeg himler litt med øynene av eufori når jeg drikker. Nå kommer de også med super gode, freshe og mettende salater. Jeg spiser her blant annet rødbeter, linser, spirer og fetaost. Jafs!

Som lesestoff har jeg “Verdens fineste Fjellturer” som samtalekamerat. Her får du 40 vakre fjellturer på 5 kontinenter. Vakre bilder, mye inspirasjon og så godt skrevet at jeg straks må gå inn på Finn.no for å sjekke billige flyreiser.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den vonde gøgga heter Purely Green Max og inneholder pulver av alger, gress, grønnsaker og urter. Den er fiber- og proteinrik og en kilde til jern, jod og, vitamin A og K.

Purely Greens Max er godt for immunsystemet og energi da jern bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse.

Du lyver hvis du synes denne smaker godt- men som en liten aperitiff er det bånnski på et øyeblikk. For best effekt drikk den gjerne på tom mage og vent en time før du spiser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Rødbeter!

Dette gir så mye energi at du kan glemme sportsdrikke.

Les min oppskrift HER. 

 

Dette var 3 sunne helgetips fra meg til deg.

Men du- en skolebolle etter tur skal jeg også unne meg i helgen. En kan ikke være sunn 24-timer i døgnet, for da blir en litt kjedelig. Synes jeg da.

Gooood helg!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply