Friluft/Fashion Trening/Velvære

Energivekkende snack på tur og trening

16. February 2016

2015-04-09 02.27.43

 

2015-04-10 03.05.34

Sherpa (min kjæreste) et moi- trenger mye mat. Vi spiser som bjørner. Gnager og slafser til det er tomt rundt benken.

Her er vi sammen. Med mat i magen.

Vi trenger mye og enkel påfyll når vi er på langtur. Synker blodsukkeret vårt, er det fare på ferde. Med tanke dialogens lydnivå, hvis du skjønner.

Jeg har fått testet en rekke barer fra Atkins i det siste. De er så gode at jeg aldri rekker å ta bilde. Men denne gang fikk jeg med 3 stykker, og på siste energibar rakk jeg å knipse et før den havnet dypt i ganen min.

De er så innmari gode som tur- og treningssnack.

 

2015-04-10 02.25.23

Barene inneholder mye protein (seig energi) og ikke så mye sukker (lynrask energi som varer kort).

Fordelen med disse barene, er at de er myke, slik at du klarer å tygge dem uten å brekke tennene. Husk at minusgradene gjør sjokolade iskald og dermed sjokkhard. Jeg sier det bare. Mykere desto bedre.

Jeg har mang en gang sjekket hjørnetennene mine etter å ha spist en iskald Snickers. Men for all del, Snickers er gull på tur- om sommeren!

 

Annet påfyll jeg bruker er følgende:

Og disse klarte jeg å ta bilde av hjemme, før jeg tok dem med meg ut og foret dem i mitt sluk.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg starter fra øverste hylle.

Brownine fra Atkins er tidenes lille, søte mellommåltid. Den spiser jeg ofte en time før trening.  Baren  inneholder mye protein og fiber. Den er dermed også god etter økta. Apres Sport.

Å ha med den smakfulle brownien på en intervallslekende 6 mils langrennstur, blir for seigt i magen! Men til topptur eller lang fjellskitur- er denne muligens en ny bestevenn.  For en smak!

 

Ombar er til deg som sverger til økologisk råsjokolade. Den koster litt mye for størrelsen, men du betaler for smaken. Perfekt til kaffen er den også. En luksus sjokolade er dette, altså. For den kilende, deilige, smeltende  smaken.

 

Og til deg som 02-snapper- bør du ha en liten gelé på innerlomma. Men ikke ta for mange, da! Da kan det fort gå gæli.  Disse er harde for magen. Dette merket er blant de mildeste, som jeg har testet.  Den er fin til Birken, som back up på tur hvis du går tom, og som kick some ass- energi til gymmen. Drikk vann etter inntak.

Jeg håper du vil like mine favoritter også!

For å trigge deg til å komme INN i naturen, avslutter jeg dette innlegget med et bilde eller to.

 

2015-04-10 03.20.32

 

2015-04-10 03.19.55

 

 

2015-04-10 03.36.52

XOXO
Elisa

 

2015-04-10 04.12.17

Til info: Atkins har jeg fått i posten til test. De andre kjøper jeg på helsekost og sportsbutikk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply