Trening/Velvære

My so called life// på søndag

22. February 2016

Min venninne synes at jeg er for lite personlig her. At du som leser dette ikke blir kjent med meg.

Jeg føler absolutt du blir kjent med meg- mellom linjene. En trenger vel ikke blottlegge livet sitt? Det er jo mitt! Jeg vil gi deg tips, råd og inspirasjon- jeg.

Jeg misliker blogger som skriver om hverdagen sin, for det gir meg null.

Men greit. Denne uken skal jeg kapitulere.  Jeg tror neppe det er av interesse, men da har jeg gjort det.

7AE0E556-AB44-4ABF-BE38-84B665FB5B89

 

 

D314BEC2-8DD8-4370-B5D2-8449F6D542F7

 

 

Søndag 21. februar

 

0730: Vekkeklokken ringer. Jeg har tenkt meg på Barry’s Bootcamp for å få på intervaller, men etter et raskt søk på YR- bestemmer jeg meg for å gå langrenn. Kjæresten min er med og jeg vet ikke om jeg synes det er bra eller dårlig. Det er jo koselig, men jeg liker egentlig best å gå alene. Men så er det søndag- og da er det stas å dele vaflen sin med kjæresten sin.

0800-0930: Shotter en Afa-alge og drikker et stort glass med rødbetejuice på kjøkkenet. Drikker så en halv liter kaffe, spiser hjemmebakt brød med gulost i sengen, og leser nyhetene. Jeg elsker å spise frokost i sengen, og etter at jeg fikk meg seng med fjernkontroll, liker jeg sågar å ha hjemmekontor her. Altså sengekontor. Deilige seng.

Processed with VSCOcam with a9 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1000-1300: Vi kjører til Solemskogen og begir oss avgårde. Det er jaggu flotte forhold! Men den sterke rødbetejuicen gnager i magen min og jeg er utrolig uggen. Jeg har så sterk luktesans og innbiller meg øyeblikkelig at jeg har innbilt svangerskap. Jeg er så kvalm! Og humøret blir ikke bedre når jeg ser Simen stake forbi meg. Jeg takler ikke at han ligger foran meg. Barnslig. Spiser en vaffel på Sinober og jeg raper rødbeter mens jeg tenker mitt. Du må slutte å juice så jævli sterkt, sier Simen. Men rødbeter gir energi, sier jeg. Det jøkke det vettu, når du går som ei kjerring i løypa og brekker deg, understreker han.

Og han har så rett. Jeg må juice færre rødbeter.

 

Processed with VSCOcam with a8 preset

1330: Vi kommer hjem og bøtter på en kaffe til og gjør oss klare til å gå på en visning. Vi tenker på pensjonen vår om dagen.

1430: Vi sjekker inn på SATS og trener styrke. Jeg er mindre kvalm og ror som et helvete, siden jeg gikk i snegletempo i løypa. Det er mindre enn fire uker igjen til Birken og jeg ligger så etter med treningen at jeg får utslett bare av tanken.

1600: Nå er vi sultne og det gnager i magen vår.  Vi kjører til Thorsov og spiser sushi, vårruller og jeg tar i tillegg en stor Thai-rett som så bedre ut på bildet enn den smakte i virkeligheten.

1700: Vi drar hjem og jeg priser meg lykkelig for å bo på Grefsenkollen. Vi åpner en flaske rødvin. Surrer litt hver for oss. Jeg rydder rotet mitt med klær. Simen ser på TV. Så systematiserer vi smørekofferten vår og konkluderer med at vi har nok smøring ut livet. Kanskje til våre oldebarn også.

 

Processed with VSCOcam with a8 preset

1830: Vi går ned i smøreboden,  glider ski og drikker rødvin rett fra flaska. Det er veldig gøy og humøret når sin dagstopp. Jeg sier at Simen har sterke armer, og denne type informasjon liker han.

 

Processed with VSCOcam with 2 preset

Her prøver jeg å etterlikne looken til Anette Sagen. Jeg spør Simen om jeg likner på henne og retter litt på luedusken, men han synes jeg likner på Helge Jordal siden jeg har så stor nese.

Processed with VSCOcam with a8 preset

 

Processed with VSCOcam with a8 preset

2100: Simen og jeg legger oss i sofaen for å se på film.   Jeg tar på neglelakk for i morgen skal jeg bli intervjuet av Kamilla Puls. Du er så jævli PR-kåt, sier Simen. Jeg blir litt flau men forsvarer meg med at jeg jobber for meg selv, og da må en markedsføre seg.  Jeg tenker så på uka som kommer og siden mediebransjen er beintøff om dagen, har jeg egentlig lite jobb. Neste uke fakturerer jeg veldig lite, sier jeg. Da får du fakturere mer uka etter, sier Simen og ber meg helst ikke snakke når han ser på TV.  Jeg skal bare gå langrenn, sier jeg. Hysj da, svarer han.  Faen til surr i hodet nå, tenker jeg og multitasker: Ser på YR og planlegger uka og ser samtidig i mailboksen min og tenker på potensielt arbeid.

2300: Vi legger oss i drømmesengen med fjernkontroll og gir hverandre et relativt stort nattakyss.  I morgen kveld vil vi ha mer overskudd til ekstra kos, mumler vi før vi snur oss hvert til vårt. Jeg elsker deg, sier jeg. Jeg sover, svarer han. Men svar da, sier jeg.  Jada, jeg elsker deg, mumler han. Det er ikke lett å være mann, noterer jeg meg i topplokket.

 

Som du ser har jeg ikke bilder fra skituren. Det er fordi jeg liker å gå langrenn uten å tenke på sosiale medier. I alle fall på søndager.

 

 

 

XOXO

 

Elisa

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply