Trening/Velvære

My so called life// Tester fuktbehandling i dag

23. February 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mandag 22. Februar

 

Inneholder sponsede elementer som briller og behandling. 

 

0700: Serverer Simen kaffe på sengen og vi trykker simultant på fjernkontrollen for å heise sengen opp. Jeg trodde dette skulle bli en kul sex-seng, men dette er er skikkelig pensjonistvariant. Vi drikker kaffe og leser nyhetene. I stillhet, for vi er morgengretne.  Simen er veldig opptatt av veibygging i vårt land. Jeg liker krimgåter.  Så setter vi oss ved kjøkkenbordet, in silence, og spiser frokost. Den består alltid av havregrøt med solbær fra gården til pappa. Og litt frukt gjør seg jo godt. I alle fall på bilde.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0800: Pakker sekken og begir meg ned til Frogner for å teste en ny ansiktsbehandling. Jeg har nemlig knusktørr hud etter mine aktiviteter ute og ansiktet mitt ser ut som en trestamme.

 Comcit heter behandlingen som enkelt fortalt en en miks av oksygen-behandling (fukt-bonanza med plump-effekt), ansiktsmaske og deretter innslusing av fukt. Disse produktene jobber på cellenivå og har innvirkning på hudens naturlige regenerering.

 

Processed with VSCOcam with a8 preset

 

Processed with VSCOcam with a8 preset

Jeg får så en COMPLEX-C Super Repair Mask. Dette er  en beroligende og nærende maske med innhold av Lavendel- og Moringa olje, samt anti-age plantestamceller.  Masken er også rik på Shea Butter og Kakaosmør, som mykgjør huden og gir en klar glød.

Processed with VSCOcam with a8 preset

Masken tilfører masse fuktighet og næring, men virker også klargjørende da den har en utrensende effekt.  Plantestamcellene beskytter og vitaliserer cellene, dette gir en følelse av strammere og yngre hud. Deilig! Gjett om huden min trengte dette! Føler meg fresh!

 

1100: Jeg tar kollektivt og møter fotografen for Kamille Puls reportasjen. Hun viser seg å være veldig hyggelig og vi skravler om jobb. Jeg blir nesten aldri pen på bilder. Men en blir vant til det. Jeg setter på meg de kule brillene jeg har fått av Prey Eyewear (@sandway), men de vil ha meg uten briller. Dette er briller med innfatning av tre. Så Nature chic- som passer helt i mitt selvsentrerte verdensbilde. Men de må av på bilde. De jævlene.

 

Processed with VSCOcam with a7 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

1300: Jeg føler jeg så helt idiot ut på bildene, men gidder ikke bry meg. Prøver så godt jeg kan i alle fall.  Når jeg må smile sånn skikkelig- falskt- likner jeg på mora til Titten Tei. Så langt unna Vogue, det går an å bli.

1500:  Kommer hjem og lager mat. Spiser brød med egg og registerer at jeg har fryktelig vondt i magen. Jeg sliter veldig med magen min og det preger humøret mitt. Tenker på Birken og på magen og på mye annet. Jeg tenker at jeg bør spise lumper og ikke brød.

1600: Reiser til Milsluker’n for å hente skiene mine fra prepp og gliding. De har fått den beste spabehandlingen. Akkurat som meg.  Tar så de pene skiene på tur i marka og det er bare å gratulere. Du bruker grusski nå. Ikke penskiene.

1930: Kommer hjem og føler meg litt mulefunken, på grunn av magesmertene. Leser mail og poster ut noen Instagram-bilder på kontoer jeg styrer. Jeg kan selvsagt ikke røpe hvilke kontoer det er.

2100: Simen og jeg tar et bad sammen og det er liten plass. Jeg ligger som en kråkebolle i badekaret, mens han koser seg som en keiser. Vi ler, men i det jeg spruter vann ut av badekaret, er moroa over.

2130: Jeg lager kveldsmat og det er altfor sent til det, sånn helsemessig synes jeg. Det blir villaks som jeg har fått av mamma og salat. Jammmmi!

2230: Jeg setter meg i sengen- godt heiset opp av fjernkontrollen og leser mail.  Simen sier at senga ikke er et kontorlokale, og jeg ser bedende på han. Som Bambi. Det funker dårlig. Han presiserer at senga er til for å sove i. Men hva er vitsen med fjernkontroll da, undrer jeg og får livet satt i perspektiv.

 

Nå skal vi sove. Kanskje blir det no på oss også?

 

XOXO

 

Elisa

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply