Trening/Velvære

#Tirsdag- Gå ikke glipp av denne viktige dagen!

24. February 2016

Hei!

Tirsdag 23. februar

 

Dette blir en viktig dag!

Nei, den gjør ikke det.

Jeg bare prøver å virke veldig interessant.

Når jeg skriver dette er det sent på kvelden tirsdag, og jeg vil egentlig legge meg. Kanskje bruke tanntråd i kveld.

 

0700: Jeg våkner og får kaffe servert på sengen av Simen. Snakk om luksus! Så deilig det er uten barn og hund, tenker jeg og smiler. Jeg strekker meg så etter fjernkontrollen og heiser meg opp til en super deilig sitteposisjon, og trykker deretter på fotknappen- slik at jeg ligger som i business class på Quatar Airlines. Sjekker YR og bestemmer meg for å forte meg.

 

0730: Jeg lager havregrøt med solbær fra gården til pappa og jordbær fra Lærdal. Strør over Goji bær og kakaobiter. Setter på duftlyset fra Replica og nyter tilværelsen. Jeg som har så stor nese, har god luktesans!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0930: Gjør klart skistæsjet og styler dette for å skape et bilde:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til info ser jeg at Swix-appen anbefaler VR50 og ikke VR55, som vist på bildet. Jeg bruker VR50 og smører ski. Rød neglelakk er et must og disse fra YSL sitter som støpt på aktive sjeler- hvis du bruker overlakk. Kinesisk balanse te holder meg i vater. Ansiktsmasken fra Dermalogica gir meg masse fukt! Fotkremen fra Gehwol- skal jeg skrive mer om snart- men denne gjør føttene mine myke. Bruker denne om natten. 

 

1000: Setter meg på banen til Sognsvann og går ski. Erfarer god glid med VR55.

2015-04-19 00.55.30

 

1015-1500: Går ski fra Sognsvann til Ullevålseter- til Frognerseteren- til Tryvann- til Kikut- til Ullevålsseter igjen (som en strafferunde) til Tryvann igjen- til Bogstad vannet, og derfra tar jeg av meg skiene. Jeg estimerer raskt at dette blir 4,8 mil i marka.

 

DCIM100GOPROGOPR0676.

 

DCIM100GOPROGOPR0681.

 

2015-04-19 03.06.51

 

På Kikut tar jeg en pause og leser min 4-sider reportasje i siste Birken magasinet. Her skriver jeg om topptur bonanzaen i landet. Jeg har intervjuet skiproffer, guider og fjellstuer til saken. Står langrennssporten i fare, filosoferer jeg.

 

2015-04-19 03.08.03

 

2015-04-19 03.06.18

Her får jeg også en gledelig email tikkende inn: Jeg setter kursen mot Vietnam på jobbreise i mai! Herlig!

_AKA1873Elisa-blogg

 

1530: Ankommer mamma og pappa og ser veldig gladkristen ut. Det liker mamma å se. Spiser deilig skrei og får sjokoladekake. Mamma, pappa og jeg leker så med appen MSQRD. Vi ler så vi griner. Men så ber mamma meg være litt voksen. Sånn plutselig, sånn ut av det blå!

Processed with VSCOcam with s3 preset

1800: Pappa kjører meg til Storo-senteret der jeg kjøper noe nytt stæsj til mitt GoPro kamera. Batteriet blir fort dårlig i kulda.

1900: Simen får besøk av hans halvbror og vi lager makaroni med blomkål og ost. Etter en rett fra Godt Levert. Jeg kaller Godt Levert for Doktor Phil. Middagsrettene har reddet parforholdet vårt. Vi har dette annenhver uke.  Vi drikker et glass vin hver-  og ser på bilder fra deres barndom. Mens de ser på bilder, skriver jeg denne uviktige dagboka til deg.

2000-2200: Mailer litt om jobb og sier at jeg har vinterferie for å virke viktig. Ser så på YR og bestemmer meg for å banke inn 4 mil i morra.

Jeg setter på meg en håndkrem som jeg har fått i posten. Denne er gunstig, dufter kjønnsnøytralt og gir masse fukt på mine sprukne vinterhender. Jeg kjører også på med fukt til leppene mine som er helt kaputt etter inn- og utpust. Disse produktene anbefales.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

XOXO

Elisa

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jeanette 24. February 2016 at 09:29

  Herlig innlegg! Du skriver så lett og livlig, og jeg elsker hvordan du på en naturlig måte greier å få inn elementer av luksus og glamour i en ellers så ujålete hverdag med aktiv livsstil. Håper bloggen din får et langt liv 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 24. February 2016 at 17:57

   Kjære Jeanette, tusen takk for glade ord. Når jeg svarer deg er jeg tilbake fra skitur og er veldig sliten. Nå drikker jeg te og nyter en snus! (Ikke si det til noen) Stor klem

 • Reply Anne Emilie 24. February 2016 at 16:57

  Digger disse siste innleggene dine! Helt prima!
  NÅ stikker jeg også ut på ski. Endelig.
  Svosj svosj, god kveld til deg 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 24. February 2016 at 17:58

   Kjære Anne Emilie, Godt du svisjer og svjosjer. Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på. Solhilsen Elisa:)

 • Reply Silje 24. February 2016 at 20:16

  Hei, liker skikkelig godt stilen på de siste innleggene. Du er morsom. Ler når jeg leser. Og er misunnelig på deg som får gå på ski. Her hvor jeg bor er det ikke snø. Og hytte på fjellet har vi ikke lenger. Surt. Ja ja, får nyte de fine bildene dine så lenge 🙂

 • Reply Mari 25. February 2016 at 21:16

  Morsom lesning, dette! De siste innleggende bekrefter så absolutt min teori; at du er ei artig, uhøytidlig og kul dame! Fortsett sånn. Koser meg masse med bloggen din 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 26. February 2016 at 09:51

   Mari da! Nå rødmer meg. Tusen takk! Og super klem!

  Leave a Reply