Trening/Velvære

Tarmskylling, Cecilie Skog og staver

26. February 2016

Torsdag 25. februar

Min siste dagboksdag- enn så lenge.

Så interessant er dette ikke.

I dag skal det handle om tarmskylling, nye staver og Cecilie Skog.

0700: Får servert kaffe på sengen av Simen. Vi har det veldig fint sammen. Om dagen. Spiser havregrøt med jordbær, banan, solbær fra gården til pappa og jordbær fra Lærdal. Strør også over Goji og kakaobiter.

 

Processed with VSCOcam with a4 preset

0730-1400:  Jeg har flyttet fra sengekontoret til det store kjøkkenbordet i stua for å jobbe. Jeg har heller ikke lov til å ha stuekontor, så det gjelder å rydde til Simen kommer hjem. Jeg hamrer på tastaturet og har god arbeidsflyt.

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg tar på meg ansiktsmaske fra Biotherm mens jeg jobber. Litt for å skape humor i hverdagen, men mest for å booste opp huden min. Denne gjørmemasken er utrensende og veldig god. (Produktet kom i posten- til info)

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

 

IMG_3021-kopi

Jeg ser på videoreisevloggen min på VG og grøsser over den store nesa mi. Men en kan ikke gjøre noe med det. Jeg må leve med min store pipe.

 

1400: Pakker klart for å reise til Milsluker’n for å kjøpe nye staver. Min brakk i går- og jeg kan love deg at jeg gråt.  Snakker om staver, løyper og Birken.  Ler  høyt og mye.

 

1500-1700: Reiser til Elite Helse for å få en tarmskylling. Jeg har slitt så utrolig med magen min de siste to ukene. Den har stått ut som en ballong. Og det har vært veldig vondt og veldig frustrerende.

 

 

Dette tror sykepleierne på Elite Helse at magesmerten kommer av:

  • Stress
  • Jeg spiser maten for fort. Jeg bør tygge minst 30 tygg. Jeg sluker jo alt som en salamander. 
  • Brød og melk. Får ikke lov. På en stund. 
  • For mye hjortekjøtt. Kroppen min liker ikke mye kjøtt. Jeg må spise mer skrei. 
  • Sa jeg stress?

 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg synes det er utrolig nedverdigende å ta tarmskylling. Å gå på do foran en annen person med en slange fra rumpa. Jeg stønnet som en klunkende bikkje. I 30 minutter ble jeg pumpet med vann for å få ut det som satt fast langt inn i tarmen.

Når sykepleieren ser ut som en engel…

 

Processed with VSCOcam with a9 preset

Jeg kan ikke si om dette er sunt eller farlig- for den kompetansen har jeg ikke. Men vi fikk presset ut mye  som satt fast langt opp i tarmen. Jeg  følte meg nyforelsket etterpå og svevde på en sky. Det var en enorm lettelse og glede å få magen sin tilbake. Jeg er nå satt på en kur på 6 behandlinger. Samt knasking av probiotika-tabletter.

Det er ikke flaut å snakke om mageproblemer. Just do it.

 

Elisa-blogg_AKA1838

 

 

1800-2000: Gikk til den kule reise/sportsbutikken Chill Out på Løkka og hørte på et foredrag holdt av Vibeke Sefland. Vibeke er et stort forbilde for meg. Hun er en sterk dame som takler tynn luft og som gjør mye godt for Nepal. Møtte også Cecilie Skog og Alexander Gamme og det gikk litt rundt for meg av glede. Jeg digger disse menneskene. Kombinasjon av tarmskylling og forbilder- fikk meg til å sveve av lykke. Vi lo og snakket litt om det å være rastløs. Vi er nok alle veldig rastløse. Ekstremt kanskje.

2000-2300: Møtte mine venninner Samen og Kjersti til middag på Delicatessen. Mitt stamsted. Jeg er så glad i jentene mine. Vi snakket om menn, kjærlighet og dumme blogger som skriver om hverdagen sin- slik jeg gjør nå.

 

Processed with VSCOcam with n1 preset

2300: Dro hjem til Simen og kysset han over hele ansiktet.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply