Trening/Velvære

De beste kroppskremene

3. March 2016

Sandpapir over hele kroppen. Det føles som negler som skraper på ei tavle, når han stryker over kroppen min.

Vintervær gjør huden min tørr.

Processed with VSCOcam with a7 preset

Jeg har funnet 3 favoritter som jeg pleier huden min med.

Egyptian Magic er en salve. Jeg aner ikke hvor en får kjøpt vidunderkremen, men denne kan jeg sikkert bruke til å smøre biker bootsene mine med også. Bruk den om kvelden- for her blir du klissete. Men dagen derpå: Wow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

BB Milk fra Biotherm gir en svak brunfarge og konsistensen er lett. Dermed er dette en perfekt morgenkrem. Til deg som er aktiv- ta den med i garderoben! Du vil se så fresh ut etter påføring!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqua Gele fra Biotherm gir en glatt overflate som gir silkefølelse. Jeg føler jeg har vært på spa etter påføring.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et godt SOS-tips på budsjett:

Ta en fin bolle med olivenolje og sukker. Rør massen sammen.  Skrubb denne på huden i dusjen og du vil  få en jevn og glatt hud. Dette blir veldig klissete i badekaret etterpå, i følge min kjæreste. Han sier jeg må kjøpe nytt badekar. Så om det er så budsjettvennlig langsiktig tør jeg ikke svare på. Nå skal det sies at min kjæreste liker å ha det veldig rent og pent rundt seg.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply