Trening/Velvære

Sweat is the new makeup

8. March 2016

Hakuna matata,

 

Jeg har fashionsport merket Bjørn Borg som kunde. Jeg er deres PR-ansvarlige og drifter eventer og soMe- blant annet. Dette er en staselig jobb!

DSC_2474

 

I dag hadde vi et event på The Room sammen med min treningsguru Monica Øien (Se hennes inspirerende blogg HER.)

 

DSC_2451

Vi trente Body Sculpting og testet ut Bjørn Borg sin freshe SS16 kolleskjon.

 

DSC_2689

Kolleksjonen er dus, funksjonell og oser av fashion. Den er rett og slett en sublim liten treningsperle.

 

DSC_2795

 

DSC_2793

Sweat is the new makeup- er mantraet.

 

DSC_2505

Det er status å være trent og leve sunt. Men alt med måte, mener jeg.

Det handler om å ha det gøy når du trener, og ikke minst trene variert, slik at en ikke får slitasje på ledd og psyke.

Gjør yoga, trekk dekk, bestig fjell og tren pilates. Tren variert! Da vil kroppen tåle å bære deg framover i mange år.

 

DSC_2567

 

DSC_2605

 

DSC_2719

 

DSC_2664

Det holder ikke å vise et svett treningsbilde på SoMe- en må jo også svette langsiktig for å få resultater. Husk det da!

Body Sculpting er en sexy figurformings time inspirert av PT-guru LA baserte Tracy Anderson.

(Hun står bak mang en kjendiskropp i LA og det er rene vekkelsesmøtene når hun holder kurs. )

Treningen biter på kroppen. Jeg merket resultater etter fire ganger, bare. Ved siden av andre aktiviteter som langrenn, intervall og koseturer- er dette en treningsform som bidrar til sterk og feminin kropp.

Dette er min første vinter jeg ikke oppsøker kiropraktor eller fysioterapi, så jeg skylder Monica mye. Hun har lært meg å trene riktig! For et inspirerende og kunnskapsrik menneske.

Her ser dere noen bilder fra eventet.

 

DSC_2438

 

DSC_2652

 

DSC_2897

 

Tusen takk til Mildh Press, Essentially Juice, Biotherm og Jax Coco for mat, goodies og hjelp.

 

DSC_2389

 

DSC_2408

 

DSC_2770

 

DSC_2757

 

DSC_2810

 

Foto: Anthony Huus

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bella 8. March 2016 at 18:58

  Skulle ønske jeg hadde din kropp!!! Du ser dødsbra ut! Alt en trenger å gjøre er å trene og spise sunt, …men det er visst ikke like enkelt for oss alle 🙁 Jeg leser din blogg for å bli inspirert og det gjør jeg 🙂 ( har skrevet det før…. vet det ) . Hater egentlig blogg, men ikke denne. Jeg trenger denne. Tusen takk for din positive og energiske formidling <3

  • Reply Elisa Røtterud 8. March 2016 at 19:39

   Kjære Bella, du virker som fin person.
   Det handler ikke om å være trent, tynn eller trendy. Det handler om å smile og trives med den en er. Selv sliter jeg så utrolig med den store pipa mi (nesa mi). Den er jo en fiskestang! Men jeg kan ikke gjøre no med det. Selvsagt er det dager jeg kunne ønske jeg ikke var en fiskestang… men så what? Det folk bryr seg om er blide mennesker som er imøtekommende og glade. GIRLPOWER! Noen er tynne og kan dytte i seg alt. Jeg er kanskje en av dem, men jeg trener også så mye at det også går ut over venner og de sosiale. Alt handler om å ha en balanse. Nå sitter jeg i sengen og drikker te. hehee. Ønsker deg en fin dag og heier på DEG!

 • Reply Christine 8. March 2016 at 21:26

  Du er så kul!! For en rå dame:) Var på prøvetime på The Room i dag og etter å ha lest dette innlegget, så er det ingen tvil om at jeg skal melde meg inn. Heia en sterk og sunn kropp!

  • Reply Elisa Røtterud 9. March 2016 at 21:44

   The Room er så bra, det. Jeg skal dit i morgen tidlig. Jeg som er så 02-snapper har så godt av å trene styrke riktig. Ses vi der Christine? SuperKLEM til deg. Hakuna matata Elisa

  Leave a Reply