Friluft/Fashion

Duppeditter til tur

17. March 2016

Det er så utrolig gøy med utstyr at jeg ikke vet hvilket bein jeg skal stå på når jeg graver i kommoder og skap etter turting. Her får du et par smarte duppeditter og tips.

Primus er prima. Jeg blir i veldig godt humør av min i rosa. Det sier seg selv.

Lurer du på hvordan du skal pakke sekken? Tipsene får du HER. 

All Rounder. Hard trening, eller seige turer i naturen gir ofte såre og tørre overflater. Cicaplast Baume B5 er en nærende og ikke fetende krem med multifunksjon som sikrer en hurtig og effektiv lindring. Bruk den på sprukne albuer, hender eller som SOS-krem på ansiktet.

 

La_Roche_Posay_Cicaplast_Baume_B5

 

 

 

Smart batterilader når du ikke har strøm!  Denne hadde jeg med meg til både Finnmark og Himalaya for å  lade kamera og nettbrett.  Brunton lager små, hendige og smarte batteriløsninger til hverdags og tur. Brunton Pulse 1500 lader 1x Smarttelefon og lades opp på 1,5 time fra stikkontakt eller USB.

 

Brunton_Pulse orange

 

Birkenstock. De har jeg alltid med i sekken. Perfekt til å smette inn i, når du kommer på hytter. Sett på en raggsokk og du vil få en myk kosekveld.

 

 

 

maine paar draufsicht

Minilykt fra Petzl. Fest denne lille minilykten rundt håndleddet eller hodet, og du har lys! Batteritiden er lang og den er utstyrt med rød og hvite LED. Jeg har denne som regel rundt håndleddet når jeg sover i telt.

 

E02 P3

 

Womens Zipper Jersey Purple-White

Ull er gull. Ailo Gaup lager funksjonell og funky ullbekledning. Jeg digger fargene og passformen.

 

 

 

2013-04-24 01.52.12

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply