Trening/Velvære

Løpetid! Sjekk ut disse skoene.

18. April 2016

Jeg vet ikke med dere, men nå er det fint å trene ute.

Utetrening gir mer glede enn å løpe monotont på tredemølla. Dette er innlysende informasjon.
Selv har jeg satt på meg min treningstiara (!) og er klar for en uteøkt.

#sponset

Elisablogg.04.04.16_AKA5254-kopi

Tiara til trening- er heeeelt innafor.

Elisablogg.04.04.16_AKA5252-kopi

Jeg er ikke så god til å løpe, men trives best i botbakke eller på sti. Da må kroppen jobbe litt og hodet er tilstede. Jogge på flat bakke kaller jeg “Helene og Gutta trening”.

Et fint tips er å kjøpe deg en liten Ipod med musikk til uteløp. Jeg elsker Ipoden. Da kan jeg trykke på den lille dingsen som jeg fester på jakken. Å trene med telefon er jeg motstander av. Det er bare et svett stresselement.

Men over til sko!

Jeg har vært så heldig å teste ut Viking Footwear sin nye løpesko.

Elisablogg.04.04.16_AKA5220-kopi

 

Skoen Dis er nemlig den perfekte skoen til å trene ute. I stedet for lisser, så dreier du på et hjul som snører skoen sammen godt. Du klikker på hjulpet og vrir, for å åpne dem opp igjen. Robust såle med godt gripetak og god demping, gjør denne til en god kamerat.

Teknisk, men likevel så enkelt!

Du finner den HER. 

Elisablogg.04.04.16_AKA5217-kopi

 

Foto: @girlcrushno

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply