Friluft/Fashion Reise/Eventyr

Field Work Outfit

20. April 2016

Namaste sistas,

Nå har jeg tatt på meg fieldwork antrekket mitt- for jeg skal nemlig på langtur!

Hvor ferden går får du vite i morgen.

Denne army jakken fra Zadig et Voltaire har jeg lenge siklet på- og nå har jeg kjøpt den. Den er funky til fine sommerkjoler og selv til fjellklærne mine. Jeg liker slike kontraster. Den er i tillegg tøff til langdistanse fly. Og jeg trenger mot, jeg som har så flyskrekk .

En army jakke oser av eventyr i hardt vær, og er merkelig nok blitt en klassiker i garderoben vår.

Og så ser en litt ut som Doktor Livingstone, I presume? Eller er dette mer en boho-speider look?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hatten og skoene er fra samme merke. Solbrillene er fra Persol. Bukser fra Mih.

Slik liker jeg å gå kledd i møter. Men jeg kan gjøre det, siden en jobber såkalt i et kreativt fagområde. Det hadde tatt seg ut om en advokat kom slik i et møte. Eller ikke?

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisa 24. April 2016 at 22:13

  Kule klær fra kul butikk! Men at du har flyskrekk hadde jeg ikke trodd, du som reiser så mye! Hvordan klarer du de lange flyreisene med skrekken? Er selv ikke veldig begeistret for å fly….. Vennlig hilsen Lisa

  • Reply Elisa Røtterud 28. April 2016 at 16:21

   Hei Lisa.
   Jeg har laget en egen spilleliste som heter “FLyskrekk” på Spotify- denne gjør meg tøff. På langdistanse får jeg litt hjelp av fastlegen… Milde sovepiller. Ja, det er ganske ironisk at jeg er redd for å fly. Stor klem fra India. Gleder meg til å dele dagboka herfra! Klem fra treeeeegt nett.

  Leave a Reply