Friluft/Fashion

DIGITAL DETOX i INDIA

22. April 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så mye gleder jeg meg til å fly….

 

I skrivende stund sitter jeg oppreist i en seng på resort i Spania. Ute kvitrer fuglene og jeg drikker kaffe.  Min reise herfra kommer senere. Jeg klarer ikke kombinere jobb og blogg, alltid. Jeg blir imponert av de som klarer det, men da velger jeg heller å fokusere på andre ting. Dem om det.

Jeg kommer hjem til Oslo på onsdag, men reiser allerede til India på torsdag.

Der blir det yogacamp og DIGITAL DETOX.

I have to disconnect to reconnect. Det har nok du også godt av. Vi må logge av mer. 

Jeg skal ikke skrive en setning her på blogg, før jeg kommer hjem- og da vil du få en god dagbok.

I mellomtiden skal jeg rebpublisere tidligere stoff, som du kanskje ikke har lest.

Men følg gjerne reisen på snap:

Elisarotterud

 

Namaste.

Nå stikker jeg og renser kropp og sinn.

 

XOXO

 

Elisa

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply