Trening/Velvære

Kinfolk hjemmespa på gården

25. April 2016

IMG_3401

I samabeid med Supernature.  #sponset

Siden det amerikanske livsstilsmagasinet Kinfolk ble lansert i 2011 er det blitt omtalt som ”vår tids moderne bibel”. Vi skal tilbake til røttene, det naturlige og det opprinnelige.

Vogue er blitt Kinfolk. Gratulerer Amerika. Trenden har lenge vært en livsstil her i Lærdal.

Siden jeg er et generasjon Y-medlem følger jeg den tilsynelatende autentiske, økologiske eau naturel, slow motion nytelse trenden jeg også. Her eter jeg bringebær fra busker, drikker bringebærlimonade fra gården og i morgen skal jeg lage bringebæris. Ja, hvem sa at livet på landet er monotont?

I tillegg til et høyt bærforbruk bruker jeg kun grovt Himalayan salt i både matlaging, drikke og hjemmespa.

2013-07-08 23.05.15

Salt består av 97-98 % natriumklorid. Der vanlig bordsalt i de øvrige prosentene hovedsakelig består av syntetiske mineraler og tilsetningsstoffer, består Supernatures himalayasalt i stedet av over 70 naturlige mineraler – ingen kjemiske stoffer eller syntetiske tilsetninger.  Dette salte hentes fra den indre delen av Himalaya, 500 meter under overflaten, godt beskyttet fra forurensning og andre påvirkninger.  Jeg bruker Himalayan salt i mat og i drikke etter trening der jeg svetter:

Da tar jeg 1 glass vann med noen flak himalayan salt, litt lime og voila (du trodde du leste vodka nå?): Kroppen får mineraler og du har gjenopprettet væskebalansen i kroppen.

IMG_3463

Jeg bruker saltet i tillegg som eksfoliering her på mitt gårdsspa i Lærdal. Jeg tar noen flak i hånda og skrubber vekk døde hudceller før jeg skyller ansiktet i varmt vann eller i bekken her på gården.  Du kan også bruke det som badesalt. I Lærdal bader jeg lite, så det er sagt.

IMG_3424

Neglelakk blir mer Vogue enn Kinfolk- men livet handler om å finne den gyldne middelvei, gjør det ikke?

IMG_3434

 

 

Fotocred: Linda Kvam Bjørkum

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply