Reise/Eventyr

Incredible India

8. May 2016

For nøyaktig 3 år siden, lovte jeg min Sherpa dyrt og hellig at jeg ikke skulle tilbake til India.

Vel- for nøyaktig to uker siden dro jeg tilbake. På Yoga Retreat med to venninner.

Dagboka får dere nå.

Men først:

Dette skrev jeg for nøyaktig- kanskje presis på dagen- for tre år siden.

 

Jeg må vente til han dauer.

Sherpa liker ikke tanken på at jeg vil til India. Derfor må jeg vente. I 45 år, kanskje. Hvis jeg er heldig. Alt ettersom.

Dette skjedde nemlig i India:

Guruen så meg dypt inn i øynene. Holdt rundt meg. La meg/dyttet meg ned på yogamatten og med ett, svjisj svjosj,  hadde han en finger i rumpa mi.  (Til info dro han ikke buksen ned altså. Han plasserte fingeren over tightsen.) Er ikke det normalt i India, da? Jeg lot han ha den der. Fingeren. Intensjonen var jo å fordele kraften min. Lissom. Han fortalte at jeg har for mye energi fra underlivet ned. Og det er krise, hvis du ønsker et liv i zen. Mer energi må komme i brystet, hvisket han. Yes. I hodet. Yes. I øreflippene. Very important. Det er derfor hans finger hvilte i rumpa mi. Jeg husker jeg konsentrerte meg og så opp mot himmelen.

Nå får jeg svi. Jeg må vente. MEN sherpa over India. OMG. Det er LOVE det.

Men fra det ene til det andre. Det bugner av kokkeskoler i India. Jeg tok et i Varkala, Kerala. Hippieparadis. Yogasentrum. Et must på din selvrealiseringsreise, hvis du er en singel høne, eller stammer fra generasjon X, Y eller C.

Les mer om Generasjon Y HER. 

India er et trygt land å ferdes i. Perfekt å reise solo. Reis dit. Før du møter mannen i ditt liv. Da er det for sent. R.I.P India.

Her lager jeg mat på kokkekurs i Varkala som ligger i Kerala. Jeg åt for fem personer etter kokkekurset.

Det er en av ulempene ved å reise alene. Du må gjøre alt selv.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Ingeborg 30. July 2012 at 11:21

    Dette er det morsomste jeg har lest! Ferdig snakka!!

  • Leave a Reply