Reise/Eventyr Trening/Velvære

10 Beauty Favoritter Akkurat Nå

22. May 2016

Hei sommer vibrasjoner!
Disse produktene hadde jeg med meg på tur til India.

 

Ta med litt pudder for å kamuflere ujevnheter og sommerkviser.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neglelakk gjør seg så fint på bilder! Disse korallfargene fra YSL gjør susen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rens huden din møysommelig på ferie. Huden blir eksponert for sol og skitt- spesielt i India. Jeg får en del kviser på slike reiser.  Zo Skin Health har fine reisestørrelser som veier lite. Padsen bruker du opp- slik at du reiser tomhendt hjem. Disse produktene er aktive, så har du sensitiv hud- prøv deg fram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Carmex bruker jeg som SOS-vaselin til sprukne lepper og skrubbete overflater. Og denne koster ikke mye!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En stift med faktor- er et must i vesken. Denne har SPF 50 og tilfører også rikelig med fukt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg “glemmer” å bruke deodorant på ferie, for jeg liker svetten sola gir meg! (Guilty pleasure). Men til deg som vil bruke deo, er denne mild i duft og konsistens.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spør din frisør eller parfymeri om de selger reisevennlige shampoo flasker. Dette kan du kjøpe på din reise, slik at du ikke trenger ha med deg så mye!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tørrsjampoo er gull på tur. Skal du på vift, trenger du bare et par sprut med denne- og du har sveisen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bruk anti-bac! Spesielt i India. Sist jeg var der, gadd jeg ikke bry meg om dette. Jeg klappet løshunder og spiste med hendene.. Som resultat fikk jeg et virus som ga meg kviser i hele ansiktet- og disse hadde jeg i fire måneder! Bruk Anti-bac!

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply