Trening/Velvære

3 favoritter til kysseklare lepper

29. May 2016

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er en klassiker med ikonstatus.  Balmen kan også brukes til sprukne albuer og til SOS-soner. Selv når du er solbrent er denne gull. Jeg bruker den også rundt neglene om vinteren.

Balmen kommer nå i ulike emballasjer og tuber- så her kan du velge den som passer deg best.

Processed with VSCOcam with m2 preset

 

Mentholatum dufter godt av mint og er en beskyttende salve til tørre partier. Denne liker gutta, da den ser  nøytral og anti-feminin ut.

Bruk den som underlag før du tar på leppestift, så får du en soft touch. Mentholatums produkter inneholder 100% naturlige, rene oljer fra bl.a. menthol, eukalyptus og kamfer. Billig er den også! Du finner den på apoteket.

Processed with VSCOcam with m2 preset

 

Carmex er et fantastisk produkt til under 40 kroner. Denne er gull å stikke fingeren oppi når leppene er sprukne etter en herlig dag i sola.

 

Processed with VSCOcam with m2 preset

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bitte 1. December 2015 at 15:50

  Hva bruker du i ansiktet når det er kaldt? Har lest at kuldekrem kanskje ikke er så bra som først antatt og at salve/olje er bedre. Kan man bruke 8h creme på kinna? Har du erfaring med det?

  • Reply Elisa Røtterud 2. December 2015 at 15:37

   Hei Bitte,
   En kuldekrem er gjerne fetende og kan dermed lett gi kviser. Bruker du en feit kulekrem, bør du bruke en peeling av ansiktet til kvelden- dette fjerner alt av fett- slik at huden får puste. Eight Hour cream kan brukes til alt! Men til ansiktet, kun i kriseløsninger. Weleda har billige kuldekremer som funker fint. Husk også faktor da! Stor kelm Elisa

 • Reply Helle 25. March 2016 at 15:13

  Mentholatum har også verdens beste leppepomade!

 • Leave a Reply