Livsstil

8 Fine Sommerkjoler

6. June 2016

Solhilsen til dere!

For noen uker tilbake dro jeg til Vietnam og testet ut et par lekre resorter.

Jeg gleder meg stort til å vise og fortelle om turen- men først trenger jeg litt skrivero.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor velger jeg heller et lett emne i dag. Som sommerkjoler!

Når du reiser på ferie, enten det er Sørlandet, Sørøst-Norge, eller Sør-Afrika- er det smart med lette materialer som smelter på kroppen.

 

ellos.001

 

(Kjoler kr 399- begge fra Cubus)

 

Etter mange års reising har jeg laget med en fin liten pakkeliste- når det kommer til kjoler:

Når du ankommer hotellet, leverer du alt til laundry og ber de stryke kjolene dine, eller spør om strykejern og strykebrett. Da har du hele garderoben klar til alle anledninger. Jo mindre å tenke på under ferieoppholdet- desto bedre.

3 dager jeg før jeg reiser hjem- leverer jeg kjolene til rens. Det er så mye billigere i utlandet, enn her hjemme. Og så sparer jeg inn tid. Da slipper jeg å tenke på dette når jeg kommer hjem. Jeg reiser hjem med rene, pene, kjoler!

Skredder er også billigere ute i den store verden, og jeg har mange ganger tatt med mine hullete denimbukser og levert dem inn. Men dette har innlysende nok ikke noe med kjoler å gjøre. Beklager, jeg sporer av.

Du bruker selvsagt ikke ren silke på dagtid- du vil få enorme svettemerker. Ei heller smett i kjolen din etter du har smurt deg inn med After Sun. Krem etterlater merker. Luft deg naken først.

 

IMG_5158

Denne kjolen fra det norske merket Holzweiler er så fin å ta med seg på ferie! Silhuetten er sexy, bomullsmaterialet mykt og casual, og du kan enkelt dresse den opp og ned. Selv liker jeg enten å bruke et pannebånd eller Panamahatt.

IMG_5160

 

 

 

bilde_blå.001

 

(Holzweiler, kr 1400 og Samsøe Samsøe, kr 1999)

 

IMG_5159

 

 

fff.001

 

(Munthe, kr 2199 og Holzweiler, kr 3600)

Hvite kjoler over en brun sommerkropp- er alltid fint!

Til enkle sandaler vil du se ut som en filmstjerne! Ikke overdriv tilbehør og husk for Guds skyld å skrubbe føttene dine. Å reise på ferie med stygge føtter- er rett og slett ulekkert. God is in the details. Selv pleier jeg alltid ringe hotellet og ha en spatime klart til første ankomstdag. Det er en fin feriestart og så vil jeg se presentabel ut.

 

oddmolly.001

 

 

(Kjole kr 1650- begge fra Odd Molly)

Men dere som kjenner meg- vet selvsagt at jeg trives best ute i telt. Men av og til må en liksom på resort også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply