Livsstil

Sommertips til sommerfest

10. June 2016

IMG_5603

 

Det er ikke ofte jeg pynter meg. Og denne gang dro jeg til med vipper, gelelakk, fikset håret og lånte vakker kjole.

ELLES store sommerfest. En eklektisk va va voom kveld!

Du kan fortsatt se bilder og filmer på snap: Elisarotterud. Skamløst, rett og slett.

Sommertips:

Sett på vipper før du skal i bryllup eller sommerfest. Da har du wow-looken hele tiden. Selv går jeg alltid til vippeekspert Kasja. Du finner henne HER. Hun vet akkurat hva jeg liker, for det skal nemlig ikke se fake ut. Det skal se ut som jeg har på en fantastisk maskara.

 

Enkelte reagerer på limet, så test gjerne et lite parti hvis du er veldig sensibel. 1 % av kundene får reaksjon av vippelimet hennes, forsikrer Kasja.

Vipper holder i 4 uker maks. Etter dette må du etterfylle, eller la det ramle av. Mange føler at falske vipper ødelegger for dine egne vipper, men dette argumentet er Kasja uenig i. “Vi mister vippene våre naturlig, men det føles ekstra ille når de falske er av. Da blir konstrasten større.”
Søker du rundt dette, vil du se mange meninger.

Jeg har ingen mening rundt det. Jeg får ingen reaksjon og føler meg fresh til sommeren.

Processed with VSCO with f3 preset

 

Håret fikset min kjære X-mann, Jojo på The Gossip i Oslo.

Kjolen er fra By Ti Mo. Jeg  bruker som oftest norsk design.

 

IMG_5590

 

Pre Party på Grand hotel med blant annet herlige Ronnie Ottem fra Personlige Opplevelser.

 

Processed with VSCO with f3 preset

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply