Friluft/Fashion

Den lille hvite blondekjolen

14. July 2016

Hei!

I dag er det sommer og jeg har vært i butikken. Der handlet jeg nødvendige partikler for en koselig kveld.

Lærdal er en sjarmerende eventyrbygd omkranset av fjell, fjord og fisk (elv.)

Men jeg har også et mission her.

I all hemmelighet øver jeg- litt hver dag. For i august skal jeg nemlig starte å undervise i Body Sculpting på The Room. Og det gleder jeg meg til. Og så blir det sikkert litt skummelt.

Nå har jeg laget et program som dekker mage, rygg, bein, rumpe og armer- og i skrivende stund klarer jeg ikke gjennomføre min egen time.

IMG_4016

 

Her ser dere jeg går til butikken, eller spretter. Dette er nemlig en hengebru og jeg liker vuggingen. Mannfolk står på rekke og rad og fisker på begge sider av denne hengebruen. Om de bryr seg om laksen mer enn alenetiden fra kone og barn, er uvisst. Det er i alle fall stas å se på dem svinge stangen.

Her står jeg med to tyskere. Jeg tror det er far og sønn. Jeg rakk ikke å spørre, for vi snakket mest om det lærdanske været.

IMG_4035

 

Som dere ser, er det ikke helt mørkt for meg: Jeg har også på meg solide gummistøvler. Disse fra Viking er så robuste at de lager en klaskelyd når jeg går. Jeg høres ut som en øksemorder. Men det er jeg ikke. Selv ikke i min villeste fantasi.

IMG_4047

Lurer du på om støvlene er snikreklame, så stemmer dette. Jeg har nemlig en avtale med Viking der jeg tester sko, primært fjellstøvler.  Men jeg tenkte det var smart å teste ut et par robuste gummistøvler også.

Jeg er stolt av å være ambassadør for en slik solid merkevare som Viking Footwear.  

Sålen er god og så er de lette, til tross for den massive gummien.

De kjente gummistøvlene til Viking er ment for å takle tøffe norske værforhold. Helt siden den første skofabrikken ble grunnlagt i 1920 i Askim, har Viking sørget for å holde folk over hele verden tørre på beina. Gummistøvler og andre vanntette støvler har vært Vikings mål og nisje.

Viking var derfor en av de første produsentene i verden til å bruke Gore Tex-membran i sine sko.

 

IMG_4043

 

Butikkantrekket mitt er mer tvilsomt, når det gjelder funksjonalitet her i Lærdal. Men til storbyer og sommerferie- er denne kjolen en blondedrøm. Den er fra det norske merket IBEN som du finner HER. 

 

IMG_3999

 

IMG_3999

Detaljene på denne kjolen gir den et eksklusivt preg. Til ankelstøvletter, boots eller Aurland skoen, vil du se cool ut.

IMG_4005

Her har jeg hengt kjolen opp, slik at du skal se den bedre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Om du lurer om dette er snikreklame, er jeg usikker. Jeg skal tenke litt på det.

IMG_4042

Sånn. Nå må dagen fortsette.

Jeg ønsker deg en fin en!

Foto: Linda Kvam Bjørkum

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply