Friluft/Fashion

Cool Fjell Fashion

2. August 2016

_H8A5508

 

_H8A5519

_H8A5612

_H8A5619

 

 

Tenk alltid komfort når du skal ut i naturen. Deretter på  forfengeligheten.  Så mikser du. 

 

Denne looken du ser her egner seg for rusling i naturen i svak temperatur.

Her er jeg riktignok ikke i marka, men i Skottland. Men jeg velger likevel å kalle dresskoden for Cool Kinfolk styling.

Jeg har på stillongs fra norske Fleischer Couture under min gamle skinnbukse fra Acne som jeg holder på plass med et belte fra Sør-Afrika. Som innerlag har jeg en trøye fra Devold og den store hvite ullgenseren med høy hals er fra Ulvang. Beina som aldri skal fryse har på seg tykke ullsokker, og lette og røffe sko fra Lundhags.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vilma 28. July 2015 at 00:06

  Hel Elisa!
  Jeg lurte på hvor bildene var tatt hen? Det var utrolig fint der!
  Klemmer fra meg

  • Reply Elisa Røtterud 31. July 2015 at 20:46

   Hei! Disse bildene er tatt i Lærdalsområdet. Min kjæreste har bringebærgåd der:)

  Leave a Reply