Friluft/Fashion

Lærdal Fashion Week

10. August 2016

Modellen (eller gårdskjerringa, egentlig) kommer løpende på the runway. Noe uvanlig- men alt er lov under Lærdal Fashion Week.

Kjolen er norsk design fra Magmalou.

Pannebånd fra Holzweiler.

På føttene kjører du hard hud etter mye lek i naturen.

Front row er bringebærbuskene.

Sånn!
Et glimt av moteuka her i Lærdal.

 

IMG_4080

Foto: Linda Kvam Bjørkum

 

P.s. Intensjonen ved dette hjernedøde innlegget var å vise stemning. Og så liker jeg den fine kjolen så godt! Den har jeg fått i gave av designeren.  Jeg kan selvsagt si at budskapet her er å få deg til å leke mer ute. At du ikke skal bli voksen og kjedelig. Og det budskapet står jeg for- for det er mitt mantra!

Ha en herlig dag!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply