Reise/Eventyr Trening/Velvære

Lag middagen UTE!

1. September 2016

Jeg er elendig på kjøkkenet i Oslo. Helt sjokk elendig. Ja, det er bare å gratulere.

Til tross for at jeg er veldig opptatt av biohacking som du kan lese mer om HER, bryr jeg meg fint lite om å kose meg på kjøkkenet. Så lenge det er sunt og magen er fornøyd- er jeg glad. Når det er sagt er jeg ikke fanatisk. Jeg kan fort fråtse i meg en liter med iskrem som jeg topper med bringebær.

Det er selve matlagingen og den estetiske, nerdete innlevelsen jeg opplever mange har,  jeg mangler. Og du skal vite at jeg forsøker…

IMG_6482

Men alt dette forandret seg i sommer. Mitt forhold til å lage mat altså.

IMG_6483

Her ser dere kokeplaten min. Den er så liten at jeg kunne hatt den i min tighte jeans lomme! Eller tatt den med i håndvesken invitert på spontan middag i det fri!

Bildene er forøvrig tatt i Lofoten- mer om dette eventyret neste år. En rekker da ikke alt!

IMG_6468

Middagen her  består av hjortekjøtt, rødløk, store mengder smør og poteter. Enkelt blir det ute. Det er kanskje det jeg liker? Det er ikke et stressende skap fullt av krydder og et kjøleskap fullt av forventinger.

Ute må en lage middag av det en har. Gode råvarer og smør- skaper matglede ute. Nei, ute teller du for faen meg ikke kalorier. Gjør du det er det mørkt.

IMG_6640

Kaffen er klar! Baristaer i Oslo- gå og legg dere!

IMG_6481

For en restaurant, da dere! Og så billig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk det ZEN-trynet! Så fornøyd etter at Sherpa har fisket middagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter innkjøp av nye kokeplater, et par fine rosa plast glass til rødvin, en stor stekepanne og en sylskarp kniv- fikk jeg altså øynene opp for å lage mat. UTE.

Her får 5 grunner til å lage ditt neste måltid i friluft. 

Og du trenger ikke reise langt! Du kan da lage den ute på balkongen!

Lager du mat ute til dine venner eller barn- vil du imponere og få en annerledes hverdagskveld. Denne kvelden vil sent bli glemt. Nam-nam. 

Disk opp en romantisk middag ute i marka! Du trenger bare en liten primus, så kan du forhåndslage maten og frese den opp ute. Din date vil få stjerner i øynene!  

Maten smaker da mye bedre ute! Det er ingen myte-det er fakta! 

Å dele et måltid ute i friluft er sosialt og eventyrlig. Det handler om å skape eventyr i hverdagen. Og dette har du råd til!

Sist men ikke minst: I disse skrikende sosiale medietider. Hvem vil ikke bli blendende imponert over ditt Instagram bilde en vanlig onsdagskveld der du sitter foran primusplata og gliser? 

IMG_6690

Sherpa i solnedgang med stekeplate. For en tittel på et vakkert bilde, da dere!

Spis ute! Skap eventyr i hverdagen din!

IMG_6708

Spis. Mat. Ute.

Keen på en oppskrift?

Sjekk HER.

 

(Oppslagsbilde: Ull sett fra Ulvang)

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply