Reise/Eventyr Trening/Velvære

MINIFERIE PÅ SPA DEL 1

11. September 2016

Hakuna matata!
I mai dro jeg på en liten spasafari rundt om i Europa. Resultatet kan du lese i August-utgaven til HENNE. Men jeg har selvsagt langt flere bilder å by på enn det reportasjen viser!

Og nå som reportasjen synger på sitt siste vers, før en ny utgave kommer i bladhyllene- føles det greit å dele mine spareiser med dere.

Hvorfor ikke reise på spa i høstferien, da dere?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første destinasjon ut er:

Lopesan Costa Meloneras

Antall dager: 4

Hva: Wow-opplevelse

Hvor: Gran Canaria 

Gran Canaria.

Jeg er UTROLIG skeptisk til charterparadiset og forestiller meg at øya florerer av fulle norske pensjonister. En reiser vel ikke til Gran Canaria for å gå på spa. Eller?

– Jo, mener kjendisstylist  Line Langmo.

IMG_0564

 

– Jeg ønsket å reise et sted med ikke altfor lang reisetid, der vi var sikret sol, varme og avslapping. Og etter en del googling, endte familien og jeg på Meloneras og Lopesan, sier Line på telefon.

–  Som småbarnsmamma er det blitt enda viktigere å unne seg en liten time-out, og da er spaferie luksus.

Jeg sjekker inn og blir møtt av en herskapelig interiørestetikk i jugendstil. Dette er ikke en vanlig 4-stjerners resort, men et elegant palass! Gjennom stilfulle vinduer skimter jeg et vakkert badebasseng som speiler seg i havets horisont.

 

IMG_7583

Herskapelig i charter-paradis.

 

IMG_5179

Skulle Willy Wonka i Roald Dahls berømte roman Charlie og Sjokoladefabrikken, designet et spa, ville resultatet blitt Lopesan.

 

IMG_4163

Dette er en forunderlig og fargerik eventyrverden!

Spaanlegget på 3500kvm har som intensjon å ta deg med på en magisk verdensreise. Her er det dødehavsbasseng, hamam, isbad og avslappingsrom i vulkansk interiør.

 

cueva con modelo y toallaIMG_9207 copia

Jeg lager en spapakke for oppholdet med anti-age behandlinger, men setter også av rikelig med tid til å nyte fasilitetene på resorten. For mye massasje er ikke nødvendig når en kan restituere i  disse omgivelsene!

Jeg går så på oppdagelsesferd gjennom den tropiske hagen og skimter en og annen idrettskjendis fra Norge som tasser rolig og rakrygget forbi.

Interiørestetikken og omgivelsene rundt med sanddynene og Atlanterhavet får skuldrene til å senke seg. Nå smiler kroppen min, ler jeg.

flotacion

Dødehavsbassenget er ikke bare deilig, det er uhyre moro også!

DSCF0023

Du store min! Har David Lynch innredet spaet?

 

IMG_7097

(Reisen var delvis sponset.)  

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply