Reise/Eventyr Trening/Velvære

MINIFERIE på Spa del 2

16. September 2016

Hei!

Vi spaer oss gjennom denne uken, og kanskje får du noen gode tips til ferien?

I går leste du om min reise til Gran Can. Den får du HER.

I dag setter vi oss på flyet til Spania. O Yeah Le!

 

Ama Resort & Health Retreat.  

Antall dager: 4

Hva: Luksus på budsjett

Land: Spania  

 

_FOT6840

Badebyen Huelva er omkranset av den kilometerlange, hvite sandstranden Costa de la Luz. Stedet er kjent for sine eksklusive golfbaner.

Nå har badebyen heldigvis også satset på lekre sparesorter. Og det er en god kombinasjon!

Jeg hopper på et direkte fly fra Oslo til Faro på Algarvekysten i Portugal. Skjønt du kan velge å fly til Sevilla i Spania også.  Etter en flytur på fire timer, blir jeg møtt av sjåfør som frakter meg til resorten over grensen.

 

_FOT7231 2

Jeg får utdelt en timeplan med følgende dagsorden:

Fredag:

 1000: Konsultasjon med lege og ernæringsfysiolog for å tilrettelegge menyen under oppholdet.  1200: Marokkansk Hamam  

1830: Pedikyr og Fotbehandling  

Lørdag:

 0900: Refleksologi Massasje

0930: Watsu Massasje

1100: Ansiktsbehandling

1300: Yoga  

Søndag:

 1000: Ama Supreme Detox Massasje

1200: Tarmskylling

1400: Orientalsk massasje  

 

_FOT7200 2

Jeg sjekker inn på en suite på to rom innredet med kontemporære designmøbler fra Hay. Til en pris på fem hundre kroner natten, er jeg svært fornøyd.  Fra balkongen skimter jeg gressletter som må være golfbaner.  Det er 800 meter til stranden, men en liten joggetur gjennom fine stier og golfbaner, skader vel ikke.

Jeg møter opp til marokkansk behandling og får utdelt en one size  stringtruse i netting. Min massør er utdannet fysioterapeut og PT. Og så er han en mann.

– Først skal jeg vaske kroppen din i steambadstuen, sier han.

– Deretter blir det hamam med skrubb, massasje og vask, opplyser han med et profesjonelt smil. Du vil få babyhud etter denne behandlingen!

Det høres deilig ut. Men akkurat i dag klarer jeg ikke tanken på å ligge kun iført en one size stringtruse i netting, foran en fremmed mann som skal vaske kroppen min. Jeg nøler litt. Dette er min tid, tenker jeg.  Jeg har reist til Spania for å nyte, ikke for å være sjenert. Så jeg sier i fra.

-Er det mulig å få en kvinnelig terapeut , spør jeg tilsynelatende sjenert.  Det får jeg.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter behandlingen som faktisk gir babyhud, setter jeg meg i restauranten og nyter en delikat lunsj av fisk og grønnsaker.  Du store min, så deilig jeg har det, tenker jeg og bestiller et glass hvitvin. Men det får jeg ikke siden jeg er under spabehandling.

– Please, trygler jeg med dådyrblikk.

– All right madam, blunker kokken og kommer med vinglasset.

IIMG_8220

 

 

(Reisen var sponset.)

Fun Fact: Reise du utenom høysesong fra september-desember, kan du få en suite til 500 kroner!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply