Trening/Velvære

6 Gode produkter!

2. October 2016

Ny uke- nye produkter!

Jeg har ukens anbefalinger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse to har jeg gitt til kjæresten min, for dette er kjønnsnøytrale og gode produkter til sprukne lepper og tørre håndflater. De trekker lynraskt inn i huden, og koster lite. Jeg liker den retronerdete emballasjen også.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mythic Oil fra L’Oréal Professionnel dufter så godt av argan olje! Ah! Produktet gir umiddelbar glans og glød til håret ditt. Og du trenger nesten ikke bruke parfyme heller- for her dufter du deilig av argan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Økologisten i meg liker disse merkene: terre d’Oc og Burton. Serumet fra terre d’Oc trekker raskt inn i huden. Men først vasker jeg alltid ansiktet mitt- og denne reisevennlige tuben fra Burton rengjør og beroliger huden med sin kamomille-ingrediens.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BB cream fra Babor, Skinovage har jeg i vesken. Alltid! Her får huden fukt, glød og litt farge. Fresh følelse! Produktet får ekstra pluss for 20 SPF. Er du på fjellet, tar du en solkrem med høyere SPF under denne.

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stine 29. February 2016 at 10:16

  Jeg har vært borte en liten uke, og gleden er stor over mange blogginnlegg å lese 😀 Gleder meg! Ha en super uke! Klem

  • Reply Elisa Røtterud 29. February 2016 at 10:52

   Kjære Stine- så utrolig hyggelig å høre! Nå ble jeg glad.
   Stor klem

  Leave a Reply