Trening/Velvære

Sprut! Min kjærlighet til tørrsjampoen.

17. October 2016

Enten jeg skal på eventyr, trening eller har en hektisk arbeidsdag med møter- har jeg det med meg. Tørrsjampo.

Mitt første tørrsjampo kall var i 2011. Da var jeg på mitt første eventyr i Himalaya og skulle trekke til Everest Base Camp (5400 moh) og bestige Island Peak (6189 moh.). En fin rookie tur til deg som ønsker å oppleve eventyrlig naturlandskap i magiske omgivelser. Les mer om Nepal-eventyrene mine HER.

Denne ferden tar ca. 4 uker, og i to av ukene har du ikke tilgang til dusj. Du kan selvsagt vaske deg litt i teltet og våtservietter blir hyppig brukt. Men håret? Nei, det blir au naturel. Etter en stund får du så ekkelt hår at det som en gang var skinnende hårstrå, blir klumpete dread locks dyppet i fett. Du blir så stygg at det bare er å gratulere. Les forresten om dagen jeg ble Miss Universe HER.

img_3626

 

Jeg lengtet etter tørrsjampo. Synes du jeg virker forfengelig? Tja, jeg er kanskje det. Men hadde du klart 4 uker i konstant wet-fat look? I 2011 startet jeg med tørrsjampo. Og siden har jeg ikke snudd meg.

Hva er så tørrsjampo? Det er hårvask på flaske!

Tørrsjampo gjør håret mattere og tykkere. Den trekker fukt, fett og produktrester ut av håret, slik at håret føles friskere og renere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg alltid med meg tørrsjampo. På mitt siste Himalaya eventyr hadde jeg med meg en flaske tørrsjampo og du store min, som det hjalp på selvfølelsen min. Da gikk jeg 3 uker uten å dusje, og håret mitt ble mer og mer voluminøst desto høyere jeg kom på fjellet. Under klatrehjelmen min hadde jeg til slutt Diana Ross hår der jeg sto på toppen av Ama Dablam. (6815 moh.) Oh yeah!

Fra eventyrene har jeg tatt med meg flasken til trening og jobb i hverdagen min. Når du trener mye og vasker håret ofte, blir nemlig håret fort flatt og livløst. Og tiden! Hvem har tid til å vaske håret hver eneste dag?

Men med et sprut-sprut-sprut et det gjort!

Har jeg et viktig møte og ønsker en lett touch up, bruker jeg også tørrsjampo.

img_3593

 

Batiste har utallige varianter av tørrsjampoen. De har til alle hårtyper og behov. Og flaskene i sine glade farger er så fine at de gir umiddelbart godt humør.

 

img_3622

 

Jeg har vært trofast Batiste bruker i fem år. Jeg liker best versjonene i reisestørrelse for da kan jeg ha dem i topplokket på sekken, i håndvesken og når jeg er i transit på reise.

Tips på hvordan du skal pakke sekken? Les HER.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne helgen var jeg på Yogaweekend på Norefjell. En tett timeplan fullspekket med deilig yoga! Så hva tror du jeg hadde med meg i tillegg til matte, vannflaske, Savasana pledd og Ojai pusten? Jo! Tørrsjampo!

img_3641

 

_B9B1360

 

Vil du lese mer om Batiste? Se HER.

 

#Produktomtale #ad

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply