Trening/Velvære

Den mykeste (jule) gaven til deg!

25. October 2016

Namaste,

For litt siden var jeg i Katmandu på ulike misjoner.

Les dagbøkene HER.

Og til de som husker så hadde jeg et pledd/sjal/skjerf prosjekt i Nepal.

Jeg tok med meg 100 stykker hjem!

Nå har jeg tatt noen bilder av dem.

 

_dsc5002

Jeg bruker mine på langdistansefly, i sofaen, når jeg ligger i savasana på yoga og når jeg trenger et langt og mykt skjerf.

Materialene er i en yak-ull blanding som gjør dem like myke som kasjmir. Jeg vasker mine i maskin på 30 grader med milo!

Alle sjalene er laget for hånd på gamle maskiner.

Send meg en mail om du vil se på dem! Jeg har utallige farger og mønstre!

 

_dsc4982

Jeg selger dem for 650 kroner og sender i posten hvis du ikke bor i Oslo.

_dsc5023

Jeg fikk akkurat en mail og det er ikke alle som har fulgt min kjærlighet til Nepal! Veldig kort: Jeg reiste ned med 55 kg klær til Nepal for noen uker tilbake. Der leverte jeg klærne til Jangbu Sherpa. Jeg leverer alt av mitt utstyr til mine Sherpa-venner som igjen leverer dette til de som trenger det. Dette er mitt Fretex prosjekt. Pleddene er en fin måte og opprettholde vennskapet med Nepal. De får arbeid å gjøre, jeg går i null etter salg og kan dermed reise tilbake igjen. Moro- men litt av en skattejakt var det, for å finne de fineste pleddene å ta med hjem.

Til Nepal venner- søk på Nepal i søkerfeltet, så vil dere se mitt hamrende hjerte til landet.

_dsc5044

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ruth 25. October 2016 at 16:58

  Prøver å sende deg en skjerfmail men får beskjed om at den ikke ble sendt…

 • Reply Marianne Olsen 25. October 2016 at 19:17

  Hei
  Går profitten til ditt firma, eller går den til de som lager sjerfene i Nepal?
  Mvh Marianne

  • Reply Elisa Røtterud 25. October 2016 at 20:09

   hei! Dette går i null da jeg reiste til Nepal med 55 kg klær for to uker siden- Da dekker jeg billett og opphold og kan reise ned med klær igjen. Følg dagboka mi og søk Nepal i søkerfeltet- så vil du se og få forståelse:)

  Leave a Reply