Reise/Eventyr

KOM på FOREDRAGET MITT!

22. November 2016

Namaste,

23. november kl 1900 har jeg foredrag om eventyrene mine i Nepal på Chill Out på Løkka. 

Håper å se DEG!

skjermbilde-2016-11-14-kl-16-24-46

Drømmen om verdens vakreste fjell.  Ama Dablam (6812 moh.) Og Khumbu-dalen i Nepal som reisemål.

2013-11-05-17-19-28-hdr-e1440257136112

Dette sier jeg om foredraget:

Globetrekker og journalist Elisa Røtterud hadde sin første reise til Nepal med Hvitserk i 2011, og har siden ikke sett seg tilbake. Møtet med Nepals mektige naturlandskap forandret livet hennes.   Siden den gang har Elisa vært i Nepal hvert eneste år. Enten for å gi bort klær og utstyr til sine Sherpa-venner, ha hjemmekontor i Katmandu eller for å nå en fjelltopp ”because it’s there.”

Se videdagbok fra Katmandu HER:

 

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=d5_Td5aqvlA” ]

 

 

D03CE8D6-B82D-4256-9FB8-37D23DEC9582

Elisa ble besatt av å komme seg på toppen av Ama Dablam (6812 moh) og forsøkte å bestige det i 2013, men måtte snu på grunn av skredfare. I 2015 nådde hun endelig toppen og drømmen sin.  Fant hun så roen av å nå målet sitt? Fjellene i Nepal blir visst en besettelse…

DCIM100GOPROGOPR0486.

Her får dere Ama-eventyret dag for dag. Det blir videodagbok der du opplever hverdagslivet i Base Camp til underlige situasjoner under akklimatisering, og tanker som oppstår på et krevende og vakkert eventyr.

Dette blir en fargerik og magisk reise i Khumbu-dalen der vi ser fjell som Everest, Nuptse og Lhotse. Men det blir også en inspirasjonsreise til deg som drømmer om å vandre til Everest Base Camp eller er nysgjerrig på hva tynn luft gjør med kropp og sinn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drømmer du om å oppleve ”verdens farligste flyplass” i Lukla?

Se med egne øyne fjellene hvor handelsreisende fra Tibet, vandrere og ekspedisjonsfolk møtes i en mektig miks?

[kad_youtube url=”https://youtu.be/9HMZ_0XL0D0″ ]

 

Spise Dal Bhat i Sherpaenes hovedstad, Namce Bazaar?

 

Eller lurer du på hvordan det er å bestige verdens vakreste fjell?  Velkommen til videodagbok-foredrag!

 

IMG_3706

p.s  Etter foredraget kan dere kjøpe håndlagde pledd i yak-ull blanding som Elisa har tatt med seg hjem fra Katmandu i år. Elisa langt fra en kjøpmann, dette gjør hun for å ivareta arbeidsplasser i Nepal og for å bevare vennskapet med favorittlandet slik at hun kan reise ned med utstyr til ”gutta sine” der.

_dsc5002

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply