Trening/Velvære

Ta en årlig helsesjekk!

23. November 2016

Helsesjekk. Check!

Hvert år tar jeg en omfattende helsesjekk.

IMG_4205

 

Jeg er sikker på at vi alle har et behov for å vite om kroppen vår fungerer.  At den er sunn og frisk. At den strutter av energi!

Derfor tar jeg en omfattende helsesjekk- hvert eneste år.

Nå som vinteren endelig er kommet gleder jeg meg stort til opptreningen mot Birken. Derfor spiser jeg mer enn normalt, juicer, samt får i meg godt med mineraler, fiber og vitaminer.

Jeg unner meg i tillegg premieringer i form av store porsjoner iskrem.  Men for å kunne perse i mars, må jeg bygge opp en solid treningsstrategi. Og jeg synes det er utrolig gøy med et treningsmål!

Les mer om Birken HER.

I dagens prestasjonssamfunn etterstreber vi alle med å være den beste utgaven av oss selv. Selv mener jeg det holder å være den beste utgaven av deg selv når det gjelder- og når det ikke er så viktig,  så trenger du ikke være best. Da holder det å være god.

Les mer om stress og sykdom HER.

Som alle andre ønsker jeg selvsagt å vite at kroppen min fungere som den skal.  Og i år valgte jeg å ta den årlige #sjekkdeg hos lege, og deretter en omfattende helsesjekk via blodanalyse fra werlabs.no.

 

IMG_4226 (1)

Werlabs er kort fortalt helsesjekk via blodprøver. Analysepakken er utformet av spesialister og behandles i samarbeid med Fürst Medisinsk Laboratorium. Henvisninger behandles digitalt.

Som kunde får du en privat journal på nettet, med resultater, analyser og informasjon.

Les mer om Werlabs HER.

Enkelt å gjennomføre! Og dét passer meg perfekt. Mest fordi testen er tidsklemmevennlig! Jeg som stadig er på farten har ikke tid til å bestille mange oppfølgingstimer hos fastlegen min. Men her er jeg lovet alle resultater innen 24-timer. Check!  XL-pakken som jeg velger er en omfattende helsesjekk som inneholder hele 32 analyser.  Jeg vil få en god oversikt over min helsetilstand og hva jeg kan gjøre for å forbedre helsen min allerede etter 24-timer.

 

skjermbilde-2016-10-31-kl-15-05-36

Slik går jeg fram:

Først lager jeg meg en profil på werlabs.no og derfra blir jeg guidet til en Fürst klinikk for å ta blodprøve. Det er flere Fürst klinikker i Norge, og det er bare å møte opp uten avtale. (Med unntak fra Bergen.)

Det beste tipset er å møte opp tidlig, da en må faste i 12-timer før blodprøven tas. Dette betyr at du heller ikke kan ta morgenkaffen din. Skriiik!

Jeg oppsøker Fürst klinikken på Majorstua allerede dagen etterpå.  Klokken 0810 er jeg på plass, og allerede etter ti minutter er jeg ferdig med testen.  Så raskt og enkelt!

Nå gjenstår det å vente i 24 timer. Er jeg så duggfrisk som jeg tror?

Jeg velger å tro det, men det blir kjekt å vite.

skjermbilde-2016-10-31-kl-15-06-38

 

Hvorfor bør du ta en helsesjekk?

En helsesjekk er et godt utgangspunkt for eventuelle livsstilsendringer som du kanskje ikke er klar over at du bør gjøre.

Helsesjekker er også et godt utgangspunkt for å se forandringer over tid, slik at du tidlig kan oppdage utvikling, tendenser og avvik. IMG_4190

Ønsker du også å ta en helsesjekk?  Werlabs er i dag ledende i det skandinaviske markedet for laboratorietester direkte til sluttkunder.

Jeg tilbyr deg nå 15% rabatt på helsesjekk hos Werlabs.no!
Klikk deg inn HER Klikk deg inn og bruk koden ELIX15 !

Tilbudet gjelder til 30. November.

#ad #werlabs #helsesjekk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply