Trening/Velvære

Hvem er din bestevenn? Helsa!

25. November 2016

Frisk friskus

Å ha en god venn er som å ha god helse; man vet ikke hva den er verdt før en mister den.

Derfor må vi ta godt vare på den! Pleie den! Omfavne den!

Som mine Sherpa venner i Nepal sier: Først helse. Deretter lykke. Til slutt penger.

Og for å supplere med yogi vennene mine fra India: Alt med måte.

 

413CD0C8-3A1F-4E60-A0BB-FDCAD048E69D

Hvis du har fulgt med på de siste innleggene har du lest at jeg har tatt en helsetest via blodanalyse fra Werlabs.

Les mer om testen HER.

Stresser du deg syk? Les mer HER.

Jeg har ikke fryktet for min helse, men jeg ønsket bare en årlig sjekk. Derfor synes jeg Werlabs hadde et fint tilbud fordi jeg ikke trengte å oppsøke lege for å ta den.

 

img_1922

Werlabs er kort fortalt helsesjekk via blodprøver. Analysepakken er utformet av spesialister og behandles i samarbeid med Fürst Medisinsk Laboratorium.

Henvisninger behandles digitalt. Som kunde får du en privat journal på nettet, med resultater, analyser og informasjon. Til info må du logge deg inn via Bank-Id for å komme deg inn på journalen din, så testen er dermed privat.

Les mer om Werlabs HER.

499A0386-AA45-4058-80DC-21AB1801BDC1

XL-pakken som jeg valgte er en omfattende helsesjekk som inneholder hele 32 analyser. Og Etter 24-timer fikk jeg en journal på hele 20 sider der jeg så resultatene mine. Jeg fikk også en sluttkommentar fra lege som konstaterte at jeg er frisk som en fisk, men at bør få i meg mer jern.

Denne helsetesten skal jeg ta vare på og sammenlikne med framtidige tester. Og jern skal bli!

For meg som stadig er på farten på fjell og vidde, var dette en veldig positiv opplevelse. Det eneste jeg måtte var å ta en blodprøve hos en Fürst klinikk, og den gikk fort.

Les mer om testen HER.

D4DA0443-43C7-4C79-B882-791FA90F271C

Ikke trengte jeg oppsøke fastlegen min og være bundet av en legetime og oppfølgingstime. En kan selv velge hvilke tester en ønsker å ta og journalen en får er detaljert. Får du avvik på testen, er det nok lurt å oppsøke lege. Men du får i tillegg oppfølging av leger fra Werlabs om du skulle ha avvik.

Pendler du for eksempel mye i jobben, er jo dette gull.

For å sitere min legevenninne Pia Brose hva hun mener om optimal helse: Gjør mer av det som gjør deg glad! Og de fleste av oss bør spise mindre rødt kjøtt.

Denne testen skal jeg gjøre én gang i året!

Derfor bør du ta en helsesjekk:

En helsesjekk er et godt utgangspunkt for eventuelle livsstilsendringer som du kanskje ikke er klar over at du bør gjøre. Helsesjekker er også et godt utgangspunkt for å se forandringer over tid, slik at du tidlig kan oppdage utvikling, tendenser og avvik.

Ønsker du også å ta en helsesjekk?

Werlabs er i dag ledende i det skandinaviske markedet for laboratorietester direkte til sluttkunder.

Jeg tilbyr deg nå 15% rabatt på helsesjekk hos Werlabs.no. Klikk deg inn HER:  Klikk deg inn og bruk koden ELIX15 Tilbudet gjelder til 30. November.
2014-11-22 14.54.49 kopi 2

#reklame #weralbs #helsetest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply