Trening/Velvære

Knock Out Design

13. December 2016

Jeg kan ikke være på eventyr eller trening non stop- selv om jeg gjerne skulle.

I hverdagen min sitter jeg godt plantet foran min Mac og har hjemmekontor.

13416736_1217180644959907_4811118121450416159_o

Og jeg prøver å ha det så stilrent og rolig rundt meg. Da får mitt sprelske sinn ro.

Stilrent er et ord jeg omfavner. Det gir meg assosiasjoner til nordisk eleganse, grasiøse linjer og bevegelser, tidløshet og styrke. Intet mindre.

Og slik ser min lille arbeidsoase ut:

Et bord i massivt treverk  som er arvet fra farmoren til min kjæreste. Stolene har jeg kjøpt på auksjon og er fra den legendariske danske designeren Arne Jacobsen, modellen Syvern. Bak meg henger et par storslåtte bilder med flotte fjell i Chamonix, som får meg til å drømme. Og over meg,  til belysning har jeg en stor lampe fra Foscarini som jeg brukte flere timer, hvis ikke dager, på å sette sammen.

Processed with VSCO with a7 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset

Men så er det de små detaljene, da. Og da kommer Georg Jensen inn i bildet.

Georg Jensen er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1904. Nordens svar på Tiffany, vil jeg si!

Mang en kjent kunstner, designer og arkitekt har bidratt med sitt talent for Georg Jensen.  Grunnleggeren med samme navn var sølvsmed og designer, og designhuset er i dag svært anerkjent for sine kvaliteter og produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset

Muggen som dere ser på arbeidsbordet mitt, er laget av Hennig Koppel for Georg Jensen, og er i polert stål. Jeg har hatt den i over seks år, og når muggen er tom for vann, er også min arbeidsdag ferdig. Men jeg drikker med måte! For hastverk er lastverk.

Processed with VSCO with a7 preset

 

gj_product_02

Georg Jensen omfavner nordisk estetikk med stilrene linjer. Det er derfor jeg ofte drømmer meg bort på hjemmesiden der jeg scroller og finner smykker, bestikk, klokker og vakre samt nyttige attributter til hjem som vaser, lysestaker, skåler- you name it.

gj_product_04

Så kommer jeg plutselig over et bilde av Cecilia Brækhus. Hva gjør hun på hjemmesiden til Georg Jensen, undrer jeg øyeblikkelig! I ført en sensuell silkekjole, mektige smykker og et stolt blikk- figurerer hun som en av Georg Jensen sine ambassadører.

ceciliabraekhus_2

Hun har også vært med i en vakker reklamefilm som dere kan se på linken under her.

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nNVET7ZPxbs” ]

 

Og du aner ikke hvor fan jeg er av Cecilia!

Jeg husker jeg møtte henne på en fest for et par år siden, og hun var som en grasiøs løve der hun beveget seg selvsikkert i lokalet. Hun tok pusten fra alle rundt seg! Og du store min, så hyggelig! Jeg husker fortsatt latteren hennes. En varm og mektig latter.

ceciliabraekhus_1

Jeg leste nylig et intervju med Cecilia der hun ytret hvor viktig det er å være tro mot seg selv. En må våge å være seg selv! Og slike utsagn hyller jeg.

Og dette ser vi nettopp her i kampanjen også: En kan være en sensuell kvinne i ført silkekjole, men samtidig også være verdensmester i boksing. Cecilia i alle fall.

Denne dragningen mot kontraster, sverger jeg også til: Jeg kan ha høye heler og leppestift, men dagen etterpå løpe inn i skogen og på fjellet og vandre i ukesvis uten å dusje.

Våg å være deg selv!

Georg Jensen

Les mer om kampanjen og møt flere sterke, ambisiøse, inspirerende, provoserende og karrierebevisste ambassadører på www.georgjensen.com

#IamNeverTooMuch

Se mer på @georgjensen

 #reklame     

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply