Trening/Velvære

Skapt meg en drømmetilværelse!

12. January 2017

Jeg har skapt meg en drømmetilværelse.

Her om dagen klatret jeg med en venninne av meg. Hun var litt oppgitt og lei. Over sin tilværelse på jobb. Hun har en arbeidsplass som overhodet ikke er fleksibel.  Mens jeg sto der og sikret henne, skjønte jeg hvor heldig jeg er. Hvor utrolig heldig jeg er.

img_8952

Og jeg er så ydmyk, at jeg nesten får tårer i øynene mine.

Jeg får en del spørsmål på hva jeg egentlig jobber med.

Hva driver du egentlig med? Er du hele tiden på fjellet? Hvordan får du til det?

Men jobb og eventyr ønsker jeg å holde adskilt. Eller jobb og blogg. Selv Instastory og jobb holder jeg ganske godt atskilt.

2013-08-29-06-55-591-e1441827881432

Å dokumentere alt en gjør 24-timer i døgnet- betrakter jeg som mindre intelligent.  Det kan jeg avsløre. I CAPSLOCK.

Men tilfelle du ikke har annet å bedrive tiden din med, skal vi ta en liten titt i sekken min:   Så hva jobber jeg egentlig med?

Jeg jobber med PR og innhold.  Mesteparten av tiden min jobber jeg for Björn Borg. Og dette er verdens beste arbeidsplass. Jeg har verdens blideste og joviale kolleger. Jeg styrer min hverdag mer eller mindre selv. Det betyr at jeg kan klatre på morgenen, men at jeg sitter på kvelden og jobber.

3

Björn Borg satser nå stort på sin sportfashion kolleksjon og det er utrolig spennende å være med på og bygge et merke i Norge. Jeg har ikke lyst til å avsløre hvordan vi bygger sportfashion kolleksjonen til Björn Borg, for sånt gir en jo ikke fra seg. Men moro? Det har jeg! Følg gjerne @bb_norway på Instagram, så ser du noe av arbeidet mitt!

Når jeg ikke jobber for Björn Borg, jobber jeg for Birkenstock. Den tyske husmorsandalen som gikk Vogue. Det er også moro! Og hva jeg gjør der, er selvsagt også ”classified.”  Men følg @birkenstock_norway for å ta en titt bak gardinene.

Når jeg ikke jobber for Björn Borg og Birkenstock- jobber jeg bitte litt for Berghaus.  (Jupp- jeg jobber bare med ting som begynner på B!)  For Berghaus gjør jeg egentlig minimalt, men gøy er det lell.  Sjekk ut @berghaus_norway på Instagram, for å se nydelige naturbilder.

Når jeg ikke jobber for Björn Borg, Birkenstock og bittelitt for Berghaus- så frilanser jeg for magasiner eller holder et foredrag om inspirasjon og eventyr, eller får en forespørsel om ditt eller datt.

9

Å ha en fleksibel og variert tilværelse er mer verdt for meg enn millioner av kroner. For meg.  Jeg kan ta med meg maskinen, å jobbe fra ei hytte eller hengekøye, så lenge det passer seg. Så lenge det er nettverk.   Nepal har for eksempel et bedritent langsomt nettverk og der må jeg ofte kombinere arbeidsuka mi med yoga, for ikke å klikke. Klikke i CAPSLOCK.  Jeg liker å jobbe mye. Og jeg liker å ha mye å gjøre.

Jeg liker ikke begrepet hverdag, for jeg prøver å få hver dag til å være et eventyr. Og det klarer jeg, rett som det er.  Et eventyr kan være en time i klatreveggen, eller en time i marka på dagtid når ingen andre er der. Et eventyr kan også være en deilig duft av røkelse eller lyden potetene som koker. Og hvis det passer seg- da kan jeg dra på eventyr utenfor nærområdet også. Men maskinen min er alltid med.

1

Mens jeg skriver dette sitter jeg i joggebukse, raggsokker og en kasjmirgenser. Bordet mitt har papirer, duftlys og en fin vase med tulipaner i.

fullsizerender6

Tulipaner kjøper jeg ofte, for det er så billig. Jeg er ganske gjerrig, og unner meg aldri dyre blomster. Det synes jeg er snobbete.

fullsizerender1

Jeg har egentlig ikke mer å si i dag.  Jeg vil heller at denne siden skal være av inspirasjon til å komme seg ut av døra.  Så hva jeg driver med foran maskinen, når jeg ikke er uta av døra, det får bli mellom meg og maskinen og de som eventuelt hører fra meg gjennom maskinen- det heter mail.

Sånn nå skal jeg smøre henda mine med litt krem. Sjokktørr om dagen. Æsj.

 

fullsizerender3

Stor klem,

Elisa

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anne Marie 13. January 2017 at 18:53

  Hvor har du kjøpt den blomstervasen? Syns den er så fin.

 • Reply Marianne 15. January 2017 at 08:01

  Du er så heldig! For oss med 8-16 jobb så virker livet ditt uoppnåelig spennende. Så utrolig fint å se at du ser det selv også.
  Er det forresten noen flere sjal/sjerf igjen å få kjøpt?

  • Reply Elisa Røtterud 15. January 2017 at 09:28

   Heia Marianne!
   Så koselig å høre!
   Jeg setter kursen mot Nepal om et par måneder- og mailer deg da om skjerf:) Ønsker deg en fin søndag! Stor klem

  Leave a Reply