Trening/Velvære

10 ting jeg skal gjøre denne våren

21. March 2017

Jeg liker å planlegge. For da har jeg noe å glede meg til!

Enten det gjelder et hårete treningsmål, en drømmereise eller gjennomføring av oppgaver på jobb.

Nå som Birken er ferdig, sitter jeg foran peisen hjemme og lager meg en ønskeliste. 10 ting jeg ønsker å gjøre denne våren. Så skal jeg sove på ønskene, og eliminere det som utgår.

Men foreløpig har jeg 10 ønsker.

 

_W7A3133 kopi

1. Gjøre yoga en gang i uka. Og helst Vinyasa Yoga som er en fin dynamisk yogaform for meg. En gang i uka er gjennomførbart, og bør dermed ikke elimineres på listen.

sko1

2. Unne meg et par sexy sko. Fordi jeg fortjener det. Glitter og glamour hører dessverre med til de sjeldne i mitt liv- så jeg kommer nok til å eliminere dette ønsket. Sånn er livet liksom.

IMG_6574 copy

3. Unne meg en skikkelig innpakning med leire- for å få finere hud. Det høres utrolig deilig ut, og kroppen fortjener sikkert dette. Men ved nærmere ettertanke, kommer også dette til å utgå. Jeg har ikke penger til å kose meg inne, når jeg heller vil kose meg ute i naturen.

 

Unknown-1

 

4. Bruke rød leppestift som wow-faktor. I nedgangstider har kvinner ofte tydd til makeup for å føle seg bedre. Og da har den røde leppestiften stått høyt. Dette vil jeg bli flinkere til. Jeg går ofte bare i treningsklær og ser altfor au naturel ut. Røde lepper viser pow wow og parisisk va va voom! Denne blir på lista!

IMG_3708

5. Reise til Railay og klatre. JA! Det gjør jeg! Jeg skal unne meg en liten soloferie og kose meg med klatring, yoga og bok. Jeg reiser i mai- og ser allerede nå at jeg får en t/r billett til fem tusen kroner! Som jeg gleder meg! Denne blir definitivt på lista.

IMG_1530

6. Jeg vil også til Nepal og gi bort klær. Dette prosjektet gjør jeg en gang i året- og jeg blir alltid like glad. I Nepal skal jeg også ta en stor avgjørelse om en ny tur. Så denne blir helt klart på listen!

 

PicMonkey-Collage99999999-e1437065841149

7. Rando turer i fjellet! Våren er perfekt til fantastiske skiopplevelser. Jeg vil til både Romsdalen og Jotunheimen. Og dette blir garantert på listen det også!

LITEN_KamillePuls_SykkelElisa_AnjaKa_AKA2356

8. Vaske sykkelen min og bruke den som kjøretøy. Jeg kjører svært lite bil. Enten sykler jeg, eller så tar jeg kollektivt. Jeg bruker alltid hjelm når jeg sykler- selv om det kan se corny ut. Men heller corny enn å falle å slå seg. Jeg er tilhenger av hasjtaggen #hjelmsveis. Bruk hjelm!

 

PicMonkey Collage99

9. Lese bøker! Jeg må ta meg sammen. Jeg kan ikke huske sist jeg leste en bok. Når jeg er sliten ser jeg bare på Netflix. Jeg må ta meg sammen. Jeg har som mål å lese 3 bøker denne våren. Det må jeg da få til?

Elisa_Sarafoto__2

 

10. Bli flinkere til å destresse og ha det ryddig rundt meg. Jeg er utrolig rotete- og jeg er sikker på at et ryddig hjem gir et ryddig hode. Denne kommer jeg til å slite veldig med. Men jeg kan i alle fall starte med å ha kontroll på hvor nøklene mine er.

 

Har du noen kule vårmål?

Jeg skal nå sove på denne drømmelisten og i morgen skal jeg finne ut av hva jeg skal realisere.

 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anne Marie 21. March 2017 at 17:35

  Så artig å lese. Jeg skal først lage meg en liste slik du har gjort og så får vi se hva som blir stående og hva som blir med. Har allerede to avtaler som blir stående, men det er åtte igjen. Ha en fin dag.

 • Reply Anne Marie 21. March 2017 at 17:37

  Så får vi se hva som blir stående og hva som blir med…skulle stå : Hva som blir stående og hva som blir eliminert… Sorry, gikk litt fort her.

 • Reply Elisa Røtterud 22. March 2017 at 14:23

  Herlig Anne Marie! Håper du får en fin liste!
  Og håper noen av punktene- er TUR!
  Stor klem

 • Reply Anne Marie 23. March 2017 at 18:42

  Minst tre av ønskene er tur…den ene går til Nepal i oktober. Så skal jeg kjøpe meg et par sexy sko, og de blir stående på lista. Ikke fordi jeg får brukt dem så ofte, men de skal stå til pynt og minne meg på at jeg trenger å pynte meg iblant. For som deg går jeg for det meste i treningstøy. Klem fra meg fordi du inspirerer meg 🙂

  • Reply Elisa Røtterud 25. March 2017 at 19:33

   Heia Anne Marie!
   Skal du til EBC? Nepal er så vakkert- gled deg! Søk Nepal her i bloggen og få gode tips:)
   Og tuuuusen takk!
   P.s Sexy sko! Det fortjener du!

 • Reply Eva 25. March 2017 at 09:02

  Så gøy å lese listen, jeg tror jeg skal lage en selv også 🙂
  Det største målet denne våren/sommeren blir mitt første ultraløp! Superskummelt, men jeg må bare 🙂

 • Reply Elisa Røtterud 25. March 2017 at 19:34

  Ultraløp EVA! WOW! Det er et hårete mål. Masse lykke til! Da hadde jeg tatt med forebygging av skader på listen- og unnet meg noen gode massasje-timer:)
  Stor klem

 • Reply Anne Marie 27. March 2017 at 10:50

  Ikke EBC denne gangen. Fottur i Langtangdalen og bestigning av Kyanjin Ri (4 773m) 🙂

 • Leave a Reply