Trening/Velvære

Slik får du hvite tenner på 1-2-3!

30. March 2017

#annonse

Jeg liker å le. Hvem gjør ikke det?

Og det er rart det der, men et hvitt smil inviterer til latter. Mye latter.

Det er som å komme inn til et rent og gjestfritt hjem.

(Ok, litt svimmel sammenlikning.)

Jeg har bleket tennene mine flere ganger.

Første gang var i Sør-Afrika for mange lysår siden. Jeg jobbet i Cape Town og var produksjonsansvarlig for en rekke moteserier. Så fikk jeg det for meg å bleke tennene mine fem timer før hjemreise. Hvem bleker tennene sine fem timer før de skal være 12 timer i lufta? En bør nemlig ikke drikke kaffe, rødvin eller spise sterkt farget mat (som tomatsaus) etter tannbleking- og jeg husker flyreisen hjem ble fryktelig langtekkelig.

Men etter noen år med kaffe, te, snus, og netter i telt uten tannpuss, dukket lysten opp igjen.

IMG_2732

Denne gang i Amerika. Nærmere bestemt LA. Jeg var der for å teste ut treningstrender og for å absorbere den amerikanske livsstilen. I LA har de så hvite tenner at jeg ofte måtte snu meg, selv med solbriller, for ikke å bli blendet av deres kritthvite tannrad. Og da jeg spurte tannlegen om en au naturel whitening behandling, så han bare dumt på meg.

Sist gang jeg bleket tennene mine var for to år siden hos min kjære tannlege. Og sammen har vi siden ført filosofiske samtaler rundt tennenes påvirkningskraft, og ikke minst graden av tannbleking. Vi er begge enige i at en naturlig look er finest.

Selvsagt er et hvitt smil innbydende og lekkert!

swix_AKA0969

Men alt med måte.

En bør ikke bleke tennene sine ofte. Det sliter på emaljen. Det har tannlegen min presisert.

Men en kan bleke dem av og til.

Og nå som våren står for tur- fikk jeg lyst på en vårpuss.

IMG_2731

Derfor ble jeg blendende glad da jeg fikk mulighet til å teste ut Whitening System fra Swiss Clinic.

Swiss Clinic tilbyr eksklusive skjønnhetsbehandlinger som du utfører selv i ditt hjem- med et langsiktig resultat. Merket er svært anerkjent av leger, skjønnhets- og hudterapeuter.

Det sveitsiske merket samarbeider med lendende forskere over hele verden og de utvikler høyteknologiske skjønnhetsprodukter og behandlinger med aktive og naturlige ingredienser. Swiss Clinic er i tillegg er registrert på mattilsynet og medlemmer av PETA, for de benytter seg ikke av dyreforsøk.

Derfor føler jeg meg trygg med Swiss Clinic.

IMG_2730

Og etter en rask telefon til tannlegen min som kom med innrømmelsen at hun bruker Swiss Clinic selv, satt jeg i gang.

Etter en grundig research runde på den norske hjemmesiden swissclinic.no fant jeg ut at hjemmeblekingen er utviklet av tannleger, er mild på tennene og at behandlingen ikke får tennene til å bli høysensitive av ising.

Slik fungerer behandlingen.

  1.  Jeg tar skinnene ut av den lekre boksen som du ser på bildet. Dypper de i varm vann i 5-10 sekunder før jeg biter i dem for at de skal passe tannraden min.
  2. Deretter børster jeg tennene mine.

IMG_2738

3. Jeg smører så skinnene med tannblekingsgeleen som er i sprøytene.

Jeg bruker én sprøyte til en omgang bleking.

IMG_2736

 

IMG_2735

4. Jeg bærer skinnen på i ca. 45-60 min.

 

IMG_2729

Resultatet kommer like raskt som timen gikk:

Jeg har MYE hvitere tenner!

IMG_2730

Tips: Skal du gifte deg i sommer, er dette en fin investering til bryllupsbildene!

Selv skal jeg ikke stå hvit brud- men jeg vil ha hvite tenner.

Nå har det gått 48-timer siden testen og jeg har ikke opplevd ising i tennene mine.

Jeg er dermed strålende fornøyd!

Har du også lyst til å teste dette?

Klikk deg inn på Swissclinic.no og bruk rabattkoden Elisa200. Da får du 200 kroner avslag på Whitening System, og betaler kun 480 kroner for settet!

I pakningen får du med tre sprøyter med tannbleking, og produktene er milde slik at du kan bruke dem med kort i mellom, for wow-resultat. Er du usikker, hør med din tannlege eller kontakt Swiss Clinic.

Fun Fact: Tannlegen bruker liknende tannblekingsgeleer og der må du betale over 2000 kroner for å bleke tennene dine. Dette er billig, effektivt og trygt!

Blendende Hvitt Smileklem

Elisa

#swissclinic #natural# #gentalwhitening

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply