Trening/Velvære

Glødende hud til våren!

4. April 2017

Hei glødende hud!

Jeg er galakser unna fra å se ut som den norske supermodellen Sopia Lie, som du ser avbildet her.

Men jeg er sikker på at vi har flere ting til felles. Sunn hud, blant annet.

Sophia Lie har i over 10 år vært en av Norges mest suksessrike modeller. Nå har hun inngått eksklusivt partnerskap med hudpleiegiganten Dermalogica.

Dette er hennes favorittprodukter:

Etter lange flyturer hvor jeg skal rett i studio eller på casting er MultiActive Toner og Phyto Replenish Oil livreddende.

 Skin Hydrating Masque har også blitt en favoritt..Jeg bruker den ofte overnight hjemme eller på lange flyturer. Skin Prep Scrub er også et fantastisk produkt som gir glød og holder huden ung og fresh.

 

img_4403

Jeg er flink til å beskytte ansiktet mitt med både faktor og krem. Men likevel blir huden påvirket av livsstilen min. Fra å jage ut at et tørt kontorlandskap og ut på vidda- unner jeg meg derfor regelmessige behandlinger.

Forrige uke testet jeg Dermalocia sin signaturbehandling. Etter en individuell face mapping der hudterapeuten ser hva jeg trenger, får jeg så en skreddersydd behandling. Fukt, glød og lift- ble min!

En skikkelig boost cocktail.  Denne behandlingen finner du over hele landet.

Hva gjør du med trynet mitt nå? Spør jeg min hudterapeut Ann Kristin.

IMG_2603

Du får  en kombinert aktiv syre- og enzympeel med ultralyd for å fjerne tørre, gustne overflate celler og en stimulering av cellefornyelsen. Deretter en muskelgjenopptrening med mikrostrøm som har en umiddelbar “lifting” effekt på huden.

Bolleskinn, undrer jeg?

Ja, du får bolleskinn av denne massasjen, ler Ann Kristin.

I tillegg bruker jeg hyaluronsyre serum for plump og fukt, samt niacinamid serum på kviser. Dette forsegler jeg så med en multivitaminmaske og en contour maske på toppen, som sikrer absorpsjon av de aktive stoffene og gir en oppstrammende effekt på huden.

IMG_2601

 

 

Den nye Phyto Replenishing Oil og favoritt kremen (dynamic skin recovery SPF50) fikk jeg på til slutt for   ytterligere glød og beskyttelse.

Kjempe fornøyd- strålte jeg etter behandlingen.

2 produkter unnet jeg meg også:

 

IMG_2650

Disse skrubbene i engangspakning er gull på tur og reise. Jeg får en umiddelbar glød etter skrubben!

 

IMG_2651

Fukt boost! Spray med antioksidanter for beskyttelse av ansikt og hals. Antioxidant Hydramist har en fuktighetsbindende og utjevnende effekt. Med innhold av hvit te, lakrisrot og beta-glukan lindrer og beskytter den huden mot frie radikaler.

#sponset behandling og produkter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply