Trening/Velvære

Hva slags yogatype er du? Ta testen!

6. May 2017

_W7A3133

 

Hva slags yogatype er du?

Hatha:  Dette er en avspennende yogaform med fokus på rolige fysiske stillinger, pusteteknikker og meditasjon. Perfekt til deg som vil senke stressnivået i kroppen og sinnet. Har du harahjerte vil du slite med denne. Derfor har du godt av det!

Ashtanga:  En dynamisk yogaform der du er i konstant bevegelse kombinert med pust. Er du rastløs i kroppen, er dette noe for deg. Ashtanga er en skikkelig treningsøk. Ønsker du en definert muskelkropp- test ut denne.

 

_W7A3162

Bikram/Hot Yoga:  En skikkelig svetteøkt. I et oppvarmet rom på 40 grader skal du i 90 minutter gjennom et tøffe styrkeøvelser. Jeg kan kalle dette for militær-yoga, da instruktøren presser deg til å holde stillingene. Mange besvimer av denne og du må regne med sterk kroppslukt i rommet. Du svetter ut avfallsstoffer og mange velger Bikram for å gå ned i vekt.

Yin Yoga:  Hopper du over uttøyningen? Er du skikkelig stiv? Med Yin Yoga får du mulighet til å tøye, styrke dyp muskulatur og ledd/leddbånd- i rolig tempo. Perfekt til deg som vil restituere deg sakte, eller til deg som trener intenst, men dropper tøying.

 

_W7A3156

Det finnes utallige yogakurs som du kan kombinere med ferie. Sjekk ut disse stedene:

www.kamalaya.com: Et holistisk trenings/velværesenter på Koh Samui i Thailand.

www.yoganoor.no: Henrik Allum og Naema Noor arrangerer ofte yogaturer rundt om i Norge og utlandet.

www.bookyogaretreats.com: Her finner du samlet yogaferier fra hele verden.

www.nettyoga.no: Her får du smarte innføringer med online-kurs.

kamalaya_yoga24

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply