Reise/Eventyr

Hot med Helseferie

26. May 2017

_W7A2962

 

2013-05-07 20.00.44

 

_W7A3179

 

KAMALAYA KOH SAMUI er til deg som vil på  helse-, trening- og velværeferie.

Hadde The Great Gatsby interessert seg for holistisk velvære, hadde han bygget Kamalaya Koh Samui. Stedet er for perfekt til å være virkelig.  Resorten er et prisvinnende  holistisk spa- og velværesenter  som ligger omkranset  i tropisk landskap på den sørlige kystlinjen av øya Koh Samui i Thailand.  Her tilbys det en fusjon av kropp- og skjønnhetsbehandlinger fra Østen og Vesten og gjestene får skreddersydd  et helseprogram som omfatter kroppsbehandling, aktivitet og kosthold.

Lydene av tropiske fugler som kvitrer eksotisk og palmene som blafrer i vinden er klisjeen av et ferieparadis. Og gjett om det er deilig  å være her helt alene!

Det kribler i magen av nysgjerrighet mot det som ventes og en enorm glede kiler i kroppen. Endelig alene-tid!  Den langstrakte stranden i det fjerne ser forlokkende ut, og skimter jeg et stort basseng omkranset i marmor med en søyle utformet som Buddha?

Stedet er for perfekt til å være virkelig.  Resorten er et prisvinnende  holistisk spa- og velværesenter  som ligger omkranset  i tropisk landskap på den sørlige kystlinjen av øya Koh Samui i Thailand.  Her tilbys det en fusjon av kropp- og skjønnhetsbehandlinger fra Østen og Vesten og gjestene får skreddersydd  et helseprogram som omfatter kroppsbehandling, aktivitet og kosthold.

 

Seaview at Kamalaya kopi 2

 

_W7A2926

Kamalaya Koh Samui, Thailand

Tema: Helse, velvære og trening

Passer til deg som reiser på din første soloferie.  

Antall feriedager: 7 + 2 reisedager 

treatment_room

Se på naturen rundt deg, smiler terapeutene. Du er en del av naturen, sier terapeutene til deg og peker på de vakre blomstene rundt oss. Jeg tenker på mailen min og ikke på blomster. Har jeg husket å sette fraværsassistent? Har jeg med nok litteratur og snus? Topplokket spinner.

Jeg bestiller en juice som er laget av ananas, kokosvann og basilikum og ser på den innbydende detox-menyen jeg har fått skreddersydd. Dagens lunsj består av salat med Gojibær, avokado, rødbeter, spirer, brennesle og eple.

2013-05-07 20.09.37

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply